Csipi8707 Creative Commons License 2018.07.02 0 0 7952

#Dominika #PuntaCana #Bavaro #NowLarimar #Babával #Élménybeszámoló

Sziasztok! Most jöttünk haza Dominikáról, hoztam egy kis élménybeszámolót.
06.19-27ig voltunk Dominikán a Now Larimar hotelben. A hotel 5*os, bár inkább Egyiptomi 5*, mint Törökországi. Tiszta, rendezett, szép kert, medencék, tengerpart. Nagyon segítőkész, illedelmes ott dolgozókkal. Ingyenes wifi mindenhol, minden szobának saját routere, közös helységekben is van wifi és elvétve a tengerparton is. Átalakítóra nem volt szükség, simán tudtunk mindent tölteni. Ételek nagy választékban, de általában minden nap ugyan azok, max kicsi változatosság. 5 ala carte étterem (japán, olasz, francia, amerikai, mexikói) ezeket térítésmentesen akárhányszor használhatod a nyaralás alatt. Két szülinapot is kint tartottunk egyiket amerikaiba másikat olaszba. Le a kalappal előttük, mind a kér helyen torta névvel feliratozva és ahogy kihozták örök élmény. Tenger: büdös, barna, tele vizi növényekkel. Nagyon kedvünk nem volt bemenni a tengerbe 😞 időjárást eléggé megszívtuk, talán egy napot volt jó idő, amugy végig borus, szeles. A tengerpart szép fehér homokos, vékony magas pálmafákkal.
Repülő út: 6an mentünk ebből két gyerek (7 éves, 9 hónapos) meglepően jól bírták mind a ketten. Bécsből ment a gép Frankfurtba (Austrian Airlines) Frankfurt -Punta Cana (Condor) nem kell már külön turista kártyát venni, benne van a repjegy árában, csak papírt kell kitölteni ki és beutazáskor.
Magyarok: néhány helyen azért voltam már, de még ennyi magyarral kb csak a Balatonon találkoztam. Volt olyan, hogy egyszerre 13an voltunk a tengerben. Szerencsére mindenki kedves, barátságos volt.
Kirándulás: baba miatt nem mentünk teljes napos kirándulásra, de többi magyar mesélte: Saona szép nagyon,tenger tiszta, Samana növényes.