pornopajti Creative Commons License 2018.06.30 0 7 11973

Elindultam utána a konyhába, követve gyönyörű seggét, és immáron himbálózó golyóit. Helyet foglaltunk egymással szemben, és rágyújtott egy szál cigarettára.

- Nem akarsz az ölembe ülni? - kérdezte kaján vigyorral.

- De - válaszoltam, és már az ölébe is ültem, miközben a cigarettáját szívta.

- Nagyon jól szopsz - válaszolta - Ez volt az első alkalmad?

- Hát, igen.

- Még tanulni kell az öklendezéssel, de ahogy tapasztaltam, meglehet szokni - mondta, majd éreztem, hogy a seggemnél megmozdult a farka.

- Hát igen, majdnem elmentem én is.

- Nem akarod kipróbálni a többit is? - kérdezte, majd a kőmerev farkamhoz nyúlt, és szétkente az előnedvet rajta.

- Huh, hát, nem hinném. Az most sok lenne, meg nem is hinném, hogy abba a pozícióban én jól érezném magam. Hogyhogy máris készen állsz még egy  lövésre?

- Az exem imádott szopni. Volt, hogy naponta többször is leszopott, és még mindezek után megdugtam, szóval beedzőtem. Akkor leszopsz mégegyszer?

- Hát persze! - feleltem mosolyogva, és eléereszkedtem. Nem volt még merev, látszott rajta, hogy egy kicsit még ki van merülve. Megmarkoltam a végét, és végighúztam a kezem.

- Ó, hát maradt itt még - mondtam a felnézve, majd lenyaltam a maradék kis gecijét, és elkezdtem szopni, szépen, lassan, nyelvvel. Ebben az állapotában nem okozott nagy problémát a lenyelése sem. Így szoptam egy darabig, érezve, hgy egyre merevebb és merevebb, nyalogatva a golyóit is ezuttal egészen addig, míg el nem szívtam a cigarettáját, majd felállt.

- Menj a nappaliba, mindjárt megyek én is - mondta, azzal elindult a hímfalloszával együtt a fürdő felé fogat mosni. A fürdő mellett volt a nappali, és bementem, helyet foglalva a kanapén. Amíg vártam, gyorsan lenyaltam a saját farkamról is az előnedvet. Eszembe jutott, hogy egyszer szájbalőttem magam. Lefeküdtem a földre, majd a lábaimat felemelve amennyire csak tudtam nekidőtöttem az alsó testem a falnak, hogy a farkam egyenest felettem legyen, és kivertem. Akkoriban nagyon megijedtem ettől, és többet nem csináltam.

- Min gondolkodsz? - lépett be széles mosollyal az arcán. A farka már merev állapotban himbálózott, és most megfigyelhettem, hogy mennyire eres, és a teljes vastagsága is feltűnt. Nem csoda, hogy öklendeztem tőle.

- Egyszer majdnem leszoptam magam, de csak a gecimet tudtam a számba lőni - mondtam játszi könnyedtséggel.

- Na, azt megnézném! Megmutatod? - kérdezte, majd leüllt mellém a kanapéra, és lassan elkezdte verni a farkam.

- Huh, ne csináld, mert elmegyek! - kiálltottam fel, és egy csepp hazugság se volt abban, amit mondtam.

- Ennyire? - kérdezte széles vigyorral, majd poziciót váltva felettem, elkezdett csókolni. Éreztem a mellkasomon a mellkasát. Birizdálta a mellkasszőre a mellkasom. Éreztem a vágyat, és a lüktetést, amit csókokkal mutatott irántam, és a farkammal éreztem a farkát. Átkaroltam, és csókoltam, amilyen hevesen csak tudtam. A csókok abbamaradtak, és elkezdte a nyakamat, és a fülemet harapdálni, csókolgatni, én meg átkaroltam, a fejét símogattam.

- Meg akarlak baszni - súgta a fülembe, majd felemelte a két lábomat.

- Ne, én azt most nem akarom - mondtam, miközben már én sem tudtam, hogy mit akarok, de ő csak tovább csókolt. Éreztem a seggemet, ahogy a farkával símogatja, éreztem a csókot, amit átadott.

- Egy ujj! - mondta hirtelen, majd megnyalta az egyik ujját, és elkezdte simogatni vele az ánuszom nyílását. Nem volt sok időm megszokni, mert hirtelen behatolt. Megijedtem.

- Ne! - kiálltottam fel, de ő csak tovább csókolt, játszadozva az ujjával a férfias szüzességemben.

- Ez még csak az egyik ujjam - felelte mosolyogva, majd benyomott még egy ujjat, amire egy ujjabb minisikoly volt a válasz, és egy újabb csókáradat.

- Forró vagy, felelte.

- Én ezt nem akarom - mondtam, akkora már komolyan gondolva a dolgot. Mélyen a szemébe néztem. Vadság volt benne. Ő volt a vadász, én meg az áldozat. És levadászott.

- Meg foglak baszni - suttogta a fülembe, kirántva két ujját, már el is tűnt a szobából, de mire észbe kaptam, már vissza is tért egy adag sikosítóval. A sokk miatt a farkam se volt már olyan merev, mint azelőtt, de a összemenésnek hála, ismét nedves volt.

- Ne szoríts, engedd el magad, jó lesz - mondta, miközben nyomott egy adagot a már óvszert viselő farkára, majd egy ujabb adaggal bekente a nyílásomat.

- De én ezt most még nem akarom - feleltem.

- Ne aggódj, jó lesz - mondta, majd felhelyezte a lábaimat a vállára. Egy darabig csak simogatta a farkával a nyílásomat. Majd hirtelen egy éles szúrás, és egy sikoltás.

- Ne szoríts, ereszd el magad. Még a fele sincs bent - mondta, majd lefogta a kezeimet. Nem ismert folyamatos fájdalom járta át az egész testemet az ánuszomból kiindulva, majd mikor kicsikét alább hagyott, és már nem feszítettem az egész testemet, tövig nyomta a farkát belém. Egy ujabb sikolyt hallattam, ami nem volt a férfiasságnak a csúcsa.

- A nehezén túl vagy - mondta, majd lassan elkezdte bennem mozgatni a farkát. Nem tudom, milyen sokáig voltunk ebben az állapotban, lehetett akár egy óra is, de akár néhány másodperc is, mire a fájdalom enyhülni kezdett.

- Jobb már? - szólalt meg, komolyságot sugározva.

- Igen, egy kicsivel.

- Látod? Mondtam, hogy jobb lesz - felelte, és elkezdett baszni. Eleresztette a kezem, és lassú mozgásokkal járta be ánuszomat, felfedezve annak minden porcikáját. Jajongtam még egy darabig, de a feszülés elkezdett abbamaradni. Minden lökést éreztem magamban. Óvatosan fel akartam mérni, micsoda károkat okozott, ezért a seggem felé nyúltam. És megéreztem, ahogyan az egész farkát befogadom, éreztem hogy a farka nedves a sikosítótól, éreztem, ahogy a golyói a seggemhez tolódnának (ha nem lett volna ott a kezem). Éreztem, ahogy megbasznak. És ez beindított.

- Látom újra élsz - felelte a farkamat bámulva. Egy nyögés volt a válasz. Elkezdett gyorsítani a tempón, és ő is nyögött, én közben a farkammal játszadoztam, és átadtam magam neki. Megfeledkezve az előző fájdalomtól, valami egészen kéjes gyönyört éreztem. Valami különleges érzést, mintha ismét bármelyik pillanatban elmehetnék, ezért abba is hagytam a farkam verését.

- Mindjárt elmegyek! - mondtam neki.

- Ó. Akkor váltsunk pózt - és azzal kivette belőlem a farkát. Ez ismét fájdalmat okozott, aminek köszönhetően nyögtem egy fájdalmasat.

- Huh, nem biztos, hogy ez ismét menni fog - feleltem.

- Feküdj hasra, és rakd szét a lábad - mondta, és én nem ellenkeztem. Hsana feküdtem, majd a seggemet felemelve pucsító pózba helyezett.

- Figy, tényleg nem... - és bumm, ismét a fájdalom, ismét behatolt, és most udvariasságokat mellőzbe, keményen elkezdett baszni, én meg csak nyögtem, eleinte fájdalmasan, majd kéjesen. Ő hol gyorsított, hol lassított a tempón.

- Ez így nem jó - felelte, majd a farkát bennem hagyva, óvatosan mozogva a földre állt, a seggemet pedig a kanapéhoz igazította úgy, hogy a felső testem a kanapén, az alsó pedig a földön térdeljen.

- Ahh - hatolt belém olyan mélyre, amennyire fizikailag lehetséges volt, én pedig ismét nyögtem. Az előbbinél lassabban kefélt, és mos rámdőlt. A has, és mellkasszőrét most a hátamon éreztem, miközben a nyakamat csókolta. Folytatta ezt egy darabig, majd új erőre kapva ismét elkezdett baszni, annyira keményen, amennyire csak lehet. Én pedig kapaszkodtam, és nem bírtam tovább. Hangos nyögések közepette hirtelen összeszorult az ánuszom, különlegesen kéjes érzést nyújtva Gyurinak, majd kitört belőlem minden férfiasságom.Gyuri baszott engem, én pedig csak lőttem magamból ki a gecit, egyenest a kanapéra.

- Máris elmentél? - kérdezte, miután abbahagytam a nyögést.

- Sajnálom -feleltem, és tényleg sajnáltam.

- Na, akkor mindjárt én is elmegyek. Bírod még egy kicsit? - kérdezte.

- nem tudom, szerintem egy kicsit még igen - feleltem, mire elkezdett ismét baszni, most sokkal lassabban, mélyebben, és intenzívebben. Engem ez viszont már nem izgatott, és elkezddett zavarni is.

- Mindjárt elmegyek! - mondta, majd kihúzta a farkát belőlem. Ez meglepett, és ismét csípett, de nem volt időm.

- Gyere! - mondta, egyre inkább zihálva. Lekapta magáról az óvszert, és elkezdte verni, én pedig elé ereszkedtem, és kinyítottam a számat. Hangos nyögések sorozata, majd befeszült, és lőtt, tele az arcomat. Ahogy várható volt, kevesebb gecit tudott most adni, mint az utóbb, de így is szép mennyiséget lőtt ki magából. A nyögések szép lassan abbamaradtak, én pedig letisztítottam a farkát a maradék gecitől.

- Szépen lelőtted a kanapémat! - mondta mosolyogva, sértődést színlelve.
- Nem nagyon volt választásom - feleltem neki. Gyors elszaladt egy zsepkendőért, hogy összetörölje a dolgokat, én pedig meglátogattam a WC-t, és mégegyszer lefürödtem. Majd hazavitt, de egy új világ nyílt ki előttem. Gyurival az elkövetkező  évben még 3x feküdtünk le, ez idő alatt szerelmes lettem egy osztálytársamba (akivel le is szoptuk egymást), volt szexrandim, majd egyetemi éveim is tele voltak hasonló kalandokkal. Ha tetszett nektek a sztori, akkor szívesen leírhatom a többi érdekeset. Még Koleszos is van közte :P