Újabban elég gyakran itt:
https://www.travelodge.co.uk/hotels/575/London-Hounslow-hotel
Előnye az ára elsősorban, szinte minden dátumra az egyik legolcsóbb Travelodge hotel Londonban, gyakran 30-40 font/éj egy kétágyas szoba ami londoni viszonylatban olcsó, pár éve épült, nincs lelakva, tiszta.
További előnyök:
Metróállomás 3-4 perc gyalog, van egy tuti reggelizőhely ahol 7-8 font egy full English breakfast teával, de van csomó más opció is ha akarod, szendvicsek, péksütik stb., van egy baromi nagy ASDA kb. 5 percre gyalog a szállástól, élelmiszertől kezdve ruhákon át játékokig minden van ott. Van egy Bullstrode Pub nevű intézmény ahogy mégy a metróállomásra, jóféle kajákkal, sörökkel, indiai ételek is vannak ott és igen jól készítik, na meg szintén barátságos árakon fut minden londoni viszonylatban.
Na akkor most a hátrányai mert van az is persze:-)
Amit fel szoktak hozni problémának főként, az Heathrow közelsége és hogy hangosak a gépek.
Az tény hogy Hounslow fölött van a légifolyosó, percenként megy el alacsonyan egy-egy gép, engem egyáltalán nem zavar, bent a szállodában éjjel meg soha nem keltem még fel rá, alig hallani, mondjuk eleve éjjel nem is jön-megy semmi, csak hajnalban kezdenek érkezni a gépek.
Másik, hogy a Piccadilly-től Hounslow valami 14 metrómegálló, szóval kb. 35-40 perces metrózás. Engem ez sem zavar mert egyszer kell hazamenni este, de embere válogatja, tehát aki mondjuk városnézés közben haza akar szaladgálni a szállásra ezért-azért annak ez nem jön be.
Csak azért írtam le részletesen mert mindenki más, más igényekkel, kinek mi jó.
Meg óvatosan ajánlok szállást mert volt több amit ajánlottam itt-ott és bejött másnak is, de volt pl. egy isztambuli szállás ami ráadásul központi, standard középkategóriás, nekem meg akkori barátnőmnek teljesen rendben volt, de akinek ajánlottam az nagyon szídta.