Kováccss Creative Commons License 2018.06.25 -3 0 8760

Mi az hogy lényegtelen hogy hogyan programozzák le az új képformátumokat???? Azt se tudod miről beszélsz. Nagyon is fontos hogyan kell programozni, mert csak így lehet elérni azt az eredményt, a felbontást és a színeket, amit a "szabvány" előír. Javaslom megnézni az IRQ megszakítás témát a neten, és hogy ezt hogyan kell használni, hogyan lehet több színt elérni, mint amit a gép alapból tud. Itt van egy oldal. http://codebase64.org/doku.php?id=base:interrupts

Meg azokat az oldalakat is keresd meg, amik a "szabvány"-okról írnak. Én is szeretném már látni, mert sehol se találtam ezekről leírást. A szerinted "szabvány"-nak a képformátumok előállításához is kellett volna szabványprogramokat írniuk, hogy csak ezeket lehet használni, hogy olyan képeket készítsenek ezekkel, amiket ők elfogadnak. Így mindenkinek csak a képeket kell megrajzolni, a színeket kell összeállítani, nem kell a programozással foglalkozni, ugyanúgy, mintha az alapgép alap képformátumával rajzolnának. Hogy néz ki, hogy mindenkinek a 0-ról kell megírni a megszakítási programot ezekhez? Nevetséges. Írjanak hozzá képrajzoló programot, amiben benne van a megszakítási program is, hogy azonnal ki is lehessen próbálni a képet. Amúgy is bele kell írniuk a programba, hogy hogyan lehet használni pl. a színeket.

 

Az USB-t se csinálhatja meg akárki akárhogy, itt is vannak korlátok, szabályok, hogy felismerje a bedugott eszközöket az USB-s driver, meg ott a kompatibilitás is. Nem lehet bármilyen hardverrel és szoftverrel megcsinálni.

Felejtsd már el ezt az eltértem a tárgytól baromságot, mert ez itt egy retró fórum, bármikor, bármeddig beszélhetünk bármilyen témáról, egyszerre többről is, nincs korlátozás. Te ne akard korlátozni azt, amit a fórum nem korlátoz.

Előzmény: epy116 (8759)