Törölt nick Creative Commons License 2018.06.24 -1 1 212839

te elveted annak a lehetőségét, hogy a feleség legyen a csapatkapitany, van olyan, hogy a feleségnek sokkal jobbak errre a feladatkörre a képességei ...

 


Igen, ez meglehet. De ez abból fakad, h számomra nem vonzó szexuálisan egy olyan ffi, aki nem tud irányítani. És ezt most úgy kell érteni, h semmilyen irányban nem tud irányítani. Azaz sem negatív értelemben, azaz, ha vki zsarnokoskodó, parancsolgató, ill pozitív értelemben, ha vki túl tutyi-mutyi, mindent a feleségére hagyó típus, akkor attól is a hideg ráz. Ezzel nem tom más nők hogy vannak, de én igenis igénylem, h a ffi mondja meg, h milyen bringát, v autót vegyek, ő mondja meg, h milyen szigetelése legyen a háznak. Kezelje az esetlegesen keletkező vagyont, de a háztartáspénzt bízza rám. Legyenek olyan dolgok, amiket közösen megbeszélünk, de legyen elképzelése a jövőnkről, legyenek önálló céljai, és legyenek olyan feladatok, amiket rám bíz, illetve megbízik abban, h én azokat ellátom :) Ha nekem van vmilyen elképzelésem, h mit szeretnék, akkor ahhoz tudjon építően hozzászólni. Amelyik pasi nem ilyen, azzal én nem tok ágyba bújni. Slussz! :)

 


Nekem az a tapasztalatom, hogy azok a házasságok, ahol egyik fél sem szeretne irányitani sokkal boldogabbak és tartósabbak,szeretet teljesebbek.

 

Sztem ez nem ilyen fekete-fehér, h az irányító mindenben főnök. Pl megmondja a feleségének, h milyen bugyit vegyen fel... (bár bizonyos intim helyzetekben akár ;), de komolyra fordítva a szót, sztem az életnek különböző területei vannak, és az irányítás képességéhez az is hozzátartozik, h bizonyos feladatokat másokra hagyunk, vagy tudjuk, h kinek osszuk ki őket... Úgyh irányításon nem azt értettem, h a férj megmondja a feleségének, h az mikor kavarja meg a rántást... :)

 

Amig bármelyikünk vezető szeretne lenni és főnökösdit játszani Isten nevében, vagy nem azt nézi egy házassagban, hogy ő mit tudna beletenni csak kivenni akar, addig lesz sok sok boldogtalan házasság és válás... 

 

Ezzel csak egyet érteni tudok :) De én nem a rossz értelemben vett "főnökségről" beszéltem. Vannak azért jó főnökök is az életben, nem csak zsarnokok :)

Előzmény: Apacs77 (212837)