azigazmondo Creative Commons License 2018.06.21 0 0 8826

T. segédszínész!!! 

 

Ön, és minden BAUMAG károsult figyelmébe!!!

 

Ha már az APEH bűnbandáig eljutottam, essék szó a ..."korrupcióval átitatott"...szándékos mulasztásairól!!!

A BAUMAG annak ellenére kapott adószámot, hogy az ADÓHATÓSÁG már tisztában volt, a "MÉG BE NEM JEGYZETT" BAUMAG Szövetkezet által elkövetett súlyos vagyon elleni bűncselekményeiről!!!

Azzal is tisztában volt, hogy ráadásul adószám hiányában az értékesített fiktív üzletrészei után, még adókedvezményre jogosító igazolásokat is kiállíttatott!!!

Valamint azzal is, hogy ez a későbbiekben a magyar költségvetésnek közel 100 milliós kárt fog okozni, ami büntetlenül. következmények nélkül meg is valósult!!!

Felfoghatatlan, hogy az ADÓHATÓSÁGOT miért nem érdekelte ez a 100 milliós adócsalás!!! 

Önök tudják reá a választ???

De ennek ellenére, a nagy nemzeti lobogó alatt, lovasos...huszárok kíséretében, az adószámot ki tudja miért, mindezek után mégis megkapta!!!

A későbbiekben független attól, hogy éppen ki volt hatalmon, korrigálhatta volna a korábbi vérlázító mulasztását, nem mással, mint az "ADÓSZÁM AZONNALI VISSZAHÍVÁSÁVAL"!!!

HA pedig már nincs ADÓSZÁMA, a bejegyző cégbírónak két lehetősége marad, nem húzva az időt, "AZONNAL FELFÜGGESZTI A CÉG MŰKÖDÉSÉT," vagy könnyes szemmel, azonnal "MEGSZŰNTNEK NYILVÁNÍTJA A CÉGET"!!!

Amit, azóta mi is könnyes szemmel látunk, nem történt meg!!!

EZ A JOG FOLYAMATOS MEGCSÚFOLÁSA!!!

EZEK UTÁN MERJE VALAKI AZT MONDANI, HOGY MINDEZ A VÉLETLEN MŰVE VOLT!!!