azigazmondo Creative Commons License 2018.06.20 0 0 8825

T. segédszínész!

 

Hogy megnyugtassam, a szakkifejezésekről a pénzügyekben igen járatos károsult társaimtól van tudomásom, amit nem is olyan nehéz megérteni, értelmezni!!!

Hogy tovább csigázzam a kedélyeket,...1995-ben...a "FIKTÍV ÜZLETRÉSZEKET ...VÁSÁRLÓ....ADÓCSALÓK"...között voltak még, az "ADÓHATÓSÁG" dolgozói, és a "TITKOSSZOLGÁLAT" nagyon, nagyon titkos munkatársai, akiket értelemszerűen ...NEM NEVEZHETÜNK ...JÓHISZEMŰ ADÓCSALÓKNAK, éppen ellenkezőleg, mivel nagyon is jól tudták, hogy FIKTÍV ÜZLETRÉSZEKET VÁSÁROLNAK, valamint azt is, hogy ezzel bizony ADÓCSALÓKKÁ VÁLNAK, ahogyan azt a "BÜNTETŐBÍRÓ" is nagyon jól tudta!!!     

Ugye most már senki nem csodálkozik azon, hogy a BAUMAGOT bejegyző cégbíró, miért is volt annyira beszarva, amikor utasításba kapta a KORRUPT POLITIKA ELVÁRÁSAIT!!!    

ÖN, ÖNÖK szerint ...KI TUDOTT VOLNA ENNEK ELLENTMONDANI, ELLENÁLLNI...???  

Tán neki ment volna a TITKOSSZOLGÁLATNAK, a HORN-KORMÁNY nagy hatalmú urainak, bár ha akarta volna, igaz megtehette volna, CSAK HÁT...!!!

Mielőtt megint feltételezésbe bocsátkozna, elárulom önnek, a birtokomban van a teljes lista, NÉVVEL, ADÓSZÁMMAL, és a megvásárolt "fiktív üzletrészek"összegével, amit még ráadásul, pofátlanul    MAGA AZ ADÓHATÓSÁSÁG TETT KÖZZÉ, ennek ellenére, soha nem tett BÜNTETŐFELJELENTÉST, CSALÁS, ADÓCSALÁS MIATT!!!

Na ez BAUMAG ÜGY ALFÁJA...ÉS...OMEGÁJA, amitől volt, és van a mai napig is ...beszarva mindenki!!!

Látja, ezek sem a bírósági ítéletekből vannak idézve!!!