Gizi aljas Feri Creative Commons License 2018.06.19 -1 15 66982

az a baj, hogy veled nem lehet komolyan beszélgetni, mert rögtön demagógba váltasz seperc alatt.

Ad hominem.  

 

 

szállásfoglalás vs sminkkészlet

ez már a szürreális kategória, amit így cáfolni sem igen tudok

Az azért eszembe jut, hogy mintha caminóról beszéltél volna a közeljövőben, oda is azzal mész majd, full sminkkészlettel?

Nagyon ritka az az alkalom, amikor én sminkelek. Viszont humorizálni szeretek a női lét jelenségei felett.

Valamiért ez téged idegesít.

 

A másik ami eszembe jut mikor ekézve lettek akik nem átallanak szolgáltatást nem igénybevenni a pecsételésnél (szegény kocsmáros boltos miattuk hal éhen)

Hát mi lesz így a szegény zimmer karolokkal?

Bár nem vagyok köteles beszámolni a dolgaimról neked, mert közünk nincs egymáshoz, de gondolkodjunk együtt. Adott egy X összeg, amit a túrára tudok fordítani. A prioritásom, hogy oda tudjak menni, ott tudjak közlekedni és kajálni - napi egy meleg kaja helyi falodában. Na most a terveimhez mérten kell néznem, mire van keretem és mire kell még számoljak különös tekintettel az Euro árfolyamra. Nekem a szállás a legkevésbé fontos. A helyi közlekedés - én nem fogok bliccelni - a helyi ételek és a látnivalók ebben az esetben a költségvetésemben nagyobb prioritást élveznek. Tekintettel arra, hogy ez egy turisztikai központ nem fenyegeti a kihalás veszélye a szállásadókat, ha én nem ott alszom meg, cserébe viszont invesztálok a közlekedésükbe és a vendéglátásukba.

 

A Tátrát összevetni az Országos Kéktúra eldugott településeinek kocsmáival....

 

 

 

(persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja, nekem csak az szokott fájni mikor a nagyon megmondóemberek mennek szembe a saját megmondásukkal
ez valami kiskori becsípődés, csomó ideje próbálok megszabadulni tőle de mit tegyek, képtelenség

viszont amikor kiírom magamból, akkor egy darabig jobb :-)

Ez egy nagyon őszinte mondat volt tőled. Érdemes feltenni a kérdést, hogy miért kell hogy neked ennyire fájjon más hülyesége? Megéri ennyi energiát beletölteni egy általad semmilyen szinten nem ismert másik emberbe? ;)

 

Előzmény: jzp2107 (66977)