azigazmondo Creative Commons License 2018.06.18 0 0 8824

T. segédszínész!

 

 

Nem kaptam, és nem találtam a BAUMAG ügyhöz kísértetiesen hasonló jogerős ítéletet, amiből kiragadtam volna bármilyen szakkifejezést is!!!

Tudja, senkit nem akarok elkápráztatni, egy, ...nincs mivel, kettő, ...nincs miért!

Kérem, fejezze már be a velem kapcsolatos feltételezéseit, és beteges képzelgéseit, higgye el hosszú távon ez nem vezet jóra, mert a végén pszichés problémái lesznek, de úgy tűnik, hogy már most 

is vannak!!!

Feltételezve, ...ne ön találja már ki..., hogy a szerkesztő-riporterrel, miről egyeztettem, miben állapodtam meg, hiszen ott sem volt!!!         

Mivel semelyik érdek-képviseletnek nem voltam tagja, honnan is tudhattam volna, hogy ezek az igen felkészült jogászok a károsultak kárára ilyen gyalázatos beadványokat kreáltak!!!

Ha tudtam volna, azonnal kérdőre vontam volna őket!!!            

Tudja, a szégyent nem én hozom önökre, hanem már korábban ezek a jogászok, és az igazságszolgáltatás korrupt alakjai hozták!!!

Önnek van fogalma arról, hogy Balázs László 1995-ben a fantomcége leple alatt, kinek értékesített fiktív üzletrészeket???

Elárulom önnek, annak a személynek és kedves családtagjának, aki 2006-ban a BAUMAG büntetőperének I.fokon eljáró bírája volt!!!      

Azt tudta, hogy a tróger Szász Károly, a korrupt Varga Mihálynak írt belső levelezésében, az üzletrész adás-vételi szerződéseket, célrészjegy megállapodásokat, aljas módon "TAGI KÖLCSÖNNEK" MINŐSÍTETTE!!!

Varga Mihály ahelyett, hogy vette volna a fáradságot és megvizsgálta volna a szerződések, megállapodások TARTALMÁT, azon belül a"TÁRGYÁT," ami elvárható lett volna egy magát valamire is tartó közgazdásztól, inkább tetetve a hülyét, hitt...nagyon is hitt neki!!!

Ugye tudja, tudják, hogy miért???

Ezáltal mindketten a csalás bűnrészeseivé váltak!!!

Ön szerint, ezeket melyik bírósági ítéletekben lehetett olvasni???