Elminster Aumar Creative Commons License 2018.06.18 -1 1 1181

"simán lehetne úgy felfogni, h bár nagyon súlyos tragédia történt, az áldozat mégis ajándékba kapott egy életet."

 

Amit NEM KÉRT.

Ami FELELŐSSÉG, ami TEHER, ami évtizedekre MEGVÁLTOZTATJA A SORSÁT, ami MEGHIÚSÍTJA a tervezett életét, és ami állandó EMLÉKEZTETŐJE A TRAUMÁNAK amit egy erőszakos és kegyetlen férfitől elszenvedett.

 

Nem mellékesen, a nemi erőszakból megfogant magzatok kihordásával DE FACTO a nemi erőszakot elkövető férfi győzött! Ugyanis az erőszakos aktussal sikerrel továbbadta a saját genetikai készletét, és a biológiai életben csak ez számít, ez a siker mércéje!

 

Mondtam már: a valódi élet sokkal, de sokkal bonyolultabb, mint amit a vallásos tévképzetekbe belefeledkezett széplelkek gondolnak róla. Éppen ezért NEM SZABAD, hogy a merev dogmatikus és főleg TELJESEN ALAPTALAN vallásos elképzelések határozzák meg a mindennapi életünk folyását.

A modern abortusz szabályozás úgy jó, ahogy van. Az első trimeszter ideje alatt az embrió még nem rendelkezik semmiféle működő és érző idegrendszerrel, semmiféle olyan tulajdonsága nincs, ami az embert meghatározza, ezért ezen idő alatt semmivel nem nagyobb "bűn" az anya szervezetéből történő eltávolítása, mint egy rákos daganat eltávolítása az emlő-szövetből. Hogy az embrió egy potenciális ember csírája? Kit érdekel? A természetet ugyanis nem érdekli. Az összes petesejt és az összes spermium egy potenciális ember lehetősége, és mégis a 99,9999%-uk pusztulásra van ítélve. Sőt, még a megfogant magzatok egy jó része is "természetes" úton elpusztul: http://www.origo.hu/egeszseg/terhesseg/20130427-sokaknak-volt-ikertestvere-a-mehben-eltuno-iker-szindroma.html

 

Ez a természet realitása, és nem az az eszement ostobaság, hogy állítólag a "lélek" a fogantatás pillanatában belekerül abba az egyszem nyamvadt petesejtbe. (Nem beszélve arról, hogy ha a megfogant petesejt nem tud sikerrel megtapadni a méh-falon, akkor úgy távozik a szervezetből a "lélekkel" együtt, mintha csak egy "lelketlen" sima petesejt lenne. https://prelife.hu/rif/)

Előzmény: Törölt nick (1180)