azigazmondo Creative Commons License 2018.06.16 0 0 8821

T. segédszínész!

 

Nézze, egy "BEFEJEZETT BŰNCSELEKMÉNY" eleve vitát nem provokálhat!!!

Én nem vagyok sem csalódott, sem felháborodott, és tudja, hogy miért, mert önöktől "NEM VOLT ELVÁRHATÓ" a helyes válasz!!!

Ahogyan öntől sem vártam el, honnan is tudhatta volna, hiszen mindenki félre volt vezetve a károkozását illetően!!!      

Ugyanis valamennyien nem a jogosulatlan pénzügyi tevékenység, hanem a CSALÁS ÁLDOZATAI, a károsodásukat csakis a gátlástalan CSALÁSSAL okozták, ahogyan a QUAESTOROSOKNAK is!!!

Amit nagyon is jól tudtak az érdek-képviseleti jogászok, ennek ellenére mégis gyalázatos beadványokat terjesztettek be a PÉNZÜGYMINISZTERHEZ, és a PSZÁF elnökéhez!!!

Ezek a jogászok egyáltalán nem voltak felkészületlenek, ellenkezőleg, nagyon is felkészültek voltak, mert azonos állásponton, teljes egyetértésben, az üzletrész adás-vételi szerződések, célrészjegy

megállapodások tartalmát, nem nem tudták, hanem egész egyszerűen nem akarták ALAPÉRTELMEZNI, ami ezeknek az alfája..és..omegája volt!!!         

Tudja, ez maradt még most is válasz nélkül!!!

HA önnek netán meg lennének ezek, bizonyosan a lényeg felett akkor is elsiklana, mert az egészből még most sem ért semmit!!!           

Nekem nincs új látásmódom, mert az elejétől kezdve több társammal egyetértve én is ezt vallom, ezért próbálok segíteni, hogy végre mindenki megértse!!!!

Miért tőlem kér útmutatást, ezt megtehetné a két egyesületnél is, ahol állítólag tag volt, és ahol ráadásul még fizetett is!!!        

Szerintem a károsultakat nem a modorom érdekli, hanem az, hogy mikor kapják vissza a csalással elsíbolt pénzüket!!!

SZABAD MEGKÉRDEZNEM...ÖN EDDIG MIT TETT EZÉRT!!!

Egyébként, ha ez önt zavarja, akkor javallanám, látogasson meg egy igen izgalmas "ÍRÓ-OLVASÓ" találkozót, ahol bizonyosan mást fog hallani!!!