Tocy92 Creative Commons License 2018.06.15 0 0 15408

Ja, ezzel talán eldőlt, hogy oda nem. A ZTE és a DEAC az, akiről lehetett hallani, de biztos azért vár június végéig, hogy addig egy-két kétségbeesett csapat kifizesse, amit kér - ez lehet a Falco, vagy Paks, nem tudom.

 

Mindenesetre az biztos, hogy mi nem adtuk meg neki, amit akart és én ennek örülök, ne fizessük már túl, majd megteszi más, ha mindenképpen ez kell neki. Örülök Monok egyik nyilatkozatának, mely szerint tavaly azért volt nagy szükség Tomára, mert egyszerre oldotta meg a 3-4-es légiós kérdését és a cserecenter posztot is, de most cserecenterünk van megfelelő, egy jó 3-4-es kell, nem más. Az meg lehet éppen Toma is, ha itt akar maradni, de azért nem ő a legideálisabb megoldásunk, úgyhogy nem kell erőltetni.

 

Persze azért örülnék, ha maradna, mert extra játékos, de annak is örülnék, ha jönne egy olyan amerikai, aki gyorsabb és jobban triplázik. De én továbbra is azt mondom, hogy ennél fontosabb dolog az 1-2-es poszt megfelelő megoldása - nyilván nehéz jó 3-4-est találni, ez oké, de sokkal fontosabb lenne egy megfelelő irányító és egy extra dobógép megszerzése, aztán ha aláír Halász is, akkor mennyiségben megvagyunk minden poszton akkor is, ha nincs extra 3-4.

Előzmény: A Matróz (15407)