azigazmondo Creative Commons License 2018.06.11 0 0 8817

Kedves nagy Anatole!

 

Feleslegesnek tartom egyáltalán szóba hozni Balázs Mária nevét, mert ő a BAUMAG ügy jelentéktelen figurája volt, aki 1995-ben, csupán csak fiktív üzletrészeket vásárolt a férje fantom cégétől!!!      Viszont ez a bejegyző cégbíróról, valamint a stróman Balázsról nemigen mondható el!!!

Önök erőszakosan olyan kérdésekkel, kérésekkel bombáznak, amit talán másokhoz kellene, kellett volna már korábban intézniük!!!

Nevezetesen, a "SZÖVETKEZETI....ÉRDEK-KÉPVISELETEK...szépen megfizetett jogászaihoz, vezetőihez, és azokhoz az ál-károsultakhoz, akik a tüntetéseken végig hülyítették önöket!!!

Ugyanis nekik is a birtokukban voltak és vannak ezen leleplező íratok, csak ők szándékosan, tudatosan, végig elhallgatták önök elől, nem akarták, hogy ezek a brutális csalássorozatok, minden ..."INGATLANBEFEKTETÉSI SZÖVETKEZET"... esetében kiderüljenek, mert végig be voltak szarva a következményektől!!!

Cáfolhatatlanul ezt bizonyítja a beadványaik mibenléte, ...AMI EGY JOGÁSZRA NÉZVE ...SZÉGYEN... ÉS ...AMI JOGI NONSZENSZ...!!!      

Vegyék már elő a józan eszüket, ha nem akartam volna segíteni valamennyi károsultnak, akkor tájékoztattam volna önöket bármiről is, egyáltalán szóba hoztam volna ezeket az bizonyítékokat!!!

                                   

 

EZEN JÓL GONDOLKODJANAK EL!!!