Geryson Creative Commons License 2018.06.08 0 0 2047

Sziasztok! Most állok neki ennek a - sajnos - nem túl sok hozzászólásnak az átfutásához, de egy teljesen alapvető kérdést szeretnék feltenni, mert lehet így le is kell tennem a zanzibári tervezésről és felesleges olvasgatnom.

 

Az all-inclusive nem fér bele matematikailag. Van ilyen. Egy most hazatért, tehetősebb nyugdíjas pár azt mondja, hogy anélkül felejtsük is el. Tényleg felejtsük is el Nungwit így? Én félpanzióra gondoltam egy 7.8-as hotelben, remélhetőleg ehető ételekkel (sőt, először még csak reggeliben). Napközben tényleg nem fogunk tudni mit enni? Tényleg nincsennek kajáldák ezen a településen?

 

Nézem a Youtube videókat, egyértelműen látom, hogy a Stone Townban van kajálda, ott van a reptér környékén a Forodhani Gardens telis-teli utcai kajáldákkal, ez a sztori Nungwin nem létezik? Pedig még valami kis boltokat, kávézókat látok is a Google térképen.

 

Most jöttünk haza Sri-Lankáról, tehát tudom, hogy nem egy Spar szupermarketet fogok találni itt sem, de kis rágcsálnivalókkal + ilyen-olyan kajáldákkal már teljesen jól elvagyunk.

 

Köszönöm előre is!