exyu Creative Commons License 2018.06.01 -1 1 35297

Specialized Világ szervezői turistaúton Montenegró közé tartozott a top 40 úti cél Európában az aktív pihenést, mint az egyik legvonzóbb turisztikai célpontja a Balkánon, mely a hegyi és a part menti turizmus.


Montenegró nemzeti parkjai
 

Montenegró öt nemzeti park, amely a paradicsom a gyalogos és madárles, és van egy gazdag növény- és állatvilágot. Sok vadon élő állatot élnek Montenegró hegyeiben, például medvékben, sasokban és farkasokban, amelyek valóban ritkaságok Európában. Az utóbbi időben kialakították a hegyi ösvények széles körét, így Montenegró vad szépsége a kalandturizmus és az aktív turizmus rajongói számára is elérhető.

 

MonteengroMOntenegro


Montenegró autókölcsönzőt biztosít
 

Autóbérlés Montenegróban rendez egyéni vagy csoportos túrákat. Az egyéni túra azt jelenti, hogy bérelt autókölcsönzést és egy független túraútvonalat írt, vagy egy autókölcsönző kíséretében. Egyetértésben a hivatal szervez csoportos túra sofőrrel ügynökség szakosodott autókölcsönző járművek hegyvidéki terep és egy vagy több napra, hogy látogassa meg a kívánt úticél kirándulni látogatók számos montenegrói etno falu.


Orjen Lovćen Rumija
 

Javasolt két vonzó hegyi túrák: a tengerparti túra (Orjen-Lovćen-Rumija, hossza 182 km) és Montenegró túra (az Bukumirsko tavak, hágó Trešnjevik, Bjelasica, Sinjajevina fennsík, a Durmitor - hossza 164 km). Autókölcsönzést a tengerparti és a túrázási túra összekapcsolásával lehet elrendezni, és ebben az esetben több napra bérelni kell a járművet.


Tara Canyon
 

Kell ajánlott látogatók Tara kanyon, amely az UNESCO védelme alatt, az 1300 m mélyből teszi a legmélyebb kanyon Európában. Ha úgy dönt, hogy látogassa meg a Tara kanyon, biztos, hogy emlékezetes élmény kalandok, mint a rafting a Tara folyó kanyonja, és látogasson Nevidio. Montenegróban van egy nagyon fejlett rafting ajánlat, ami nagyon megfizethető.

 

 

Autókölcsönző ügynökségek Montenegróban kínálnak járműveket erre a célra, mint például a dzsipek és a külső járművek. Autókölcsönzés és autókölcsönzés tapasztalt és biztonságos vezetést biztosít városnézés és városnézés közben. Autókölcsönzés kényelmes, és a jármű ajánlata változatos. Járművek autóbérlés lehet bérelni szinte egész területén Montenegró, a városokban, mint Podgorica, Budva, Tivat, Kolasin ...

További részletek itt találhatók.