pavarotti Creative Commons License 2018.05.28 0 1 66530

Nagy Galla jelzés.

((sem a vékony hang sem az alázat nem szükséges:))

 

- A BTHE festi elsősorban a kérdéses részt.

- Köszönöm, köszönjük a visszajelzést.

- Amennyire én tudom, idén nem volt festés még itt, de utánakérdezek még. Biztos vagy benne hogy új (idei) jelzések voltak?

 

"Nagy-Galla mezőn három irányba került felfestésre a zöld négyzet, ebből kettő a térképen is megvan, a harmadik viszont a hegycsúcs felé mutat. Cserébe a háromszög hiányzik."

 - A Z3 nem a mezőről, hanem még (Liliompuszta felől jőve) a mező előttről indul, tehát nem értem a mezőre vonatkoztatott "hiányzik" kitételt. Kifejtenéd?

 - A hegycsúcs felé mutató "felesleges" Z4 az egy festett jelzés volt vagy a tábla zavart? (abból gondolom hogy esetleg a tábla, hogy írod később "Azonkívül a Piribék tisztást a hegycsúcs felé mutatja az útbaigazító tábla." )

 

A tábla valóban nem teljesen szerencsés, mert az útelágazás valójában nem 90 fokos míg az irányjelzőket csak egymáshoz képest 90fokban (az oszlop oldalaival párhuzamosan) tudtuk elhelyezni.

 

A lényeg: sikerült végül feljutnod a csúcsra?

Ha bármilyen fényképed van még a problémáról, mellékeld légyszi - ettől függetlenül is igyekszünk sort keríteni hogy ellenőrizzük illetve szükség esetén javítsuk a helyzetet.

 

Bármikor a jövőben a turistaut kukac bthe pont hu-n elérsz minket közvetlenül is ha kényelmesebb.

Előzmény: Gizi aljas Feri (66514)