Redex07 Creative Commons License 2018.05.27 0 0 1610

 

Sziasztok!

Van egy REDEX ALU KOMBI műanyag redőnyöm – rolós szúnyoghálóval. Levehető fedeles Alu tok, műanyag lécek, műanyag kettős lefutó-lábak. A redőny egy emeleti ablakra lesz felszerelve. Így ha a redőnylécek elcsúsznak és igazítani szükséges azokat a lefutóba, akkor hiába levehető a redőnytok eleje, nem tudok elébe állni.

A tok hátulja zárt. A szúnyogháló alsó rögzítő műanyag eleme felengedett állapotban a tok hátuljához ütközik (a képen látható műanyag ütközőkkel). Emiatt nem lehet hozzáférni a lefutó lábba kerülő redőnylécekhez.

Kérdéseim:

1.) Hogyan lehet az elcsúszott redőnylécek igazítását elvégezni a hátsó oldalról? Hogyan lehetne a szúnyoghálót, annak alsó lapját visszaengedni a tokba úgy, hogy szabaddá váljon a lécek igazítgatása pl. egy csavarhúzó segítségével? A műanyag ütközők ezt jelenleg nem engedik.

2.) A redőnyön rejtett ütközős záróléc van. Ez nem engedi, hogy visszaengedjem a tokba a redőnyt. Így hogyan lehet majd hibás redőnylécet cserélni? Le kell vennem az egész redőnyt tokostól, lábastól?

Köszönöm a segítséget.