lorsen2 Creative Commons License 2018.05.26 0 0 160647

Szia ZÜMI.

Veszprémbe megyek ott megtalálsz.

Ahogy írtam is nagyon sok babetással vagyok kapcsolatban,ilyennel olyannal de van egy réteg aki főleg az idősebb korosztály aki egészségügyi okból esetleg anyagi lehetőségei okán csak a babettájára támaszkodhat mind egyetlen közlekedési eszközre.

Van 70 éves Budafoki horgász aki hetente leteker babettával ide Agárdra horgászni jol megpakolva ahogy kell (jogsiját elvették betegség miatt a kismotor maradt) a rokant nyőgdíja 55 ezer ft gondolhatod ha nincs a babettája be van zárva a beteg bácsi.

Van olyan ismerősöm aki esküszik a babettára mind vadász mivel nagy kerekes(robogóhoz képest amit szolgálatinak kapott) lassan járja a vad csapásokat a Bakonyba egykézel tud vezetni a másik bármire használható". Olcsó keveset fogyaszt bírja a strapát.

És van olyan ember aki nem tud váltóssal menni se kocsija se pénze ezek a polgárok is csak a babettára támaszkodhatnak mind egyetlen motorizált segítőre főleg vidéken ahol a bolt is ritka,a havi bevásárlás meg néha négy öt szatyor amit haza kell vinni.Esetleg olyan helyen él a márkatárs ahol igen húzós emelkedők vannak oda is fel kell menni valahogy,ilyenkor ha kell bele szoktam piszkálni kicsit és tudod a tulajdonosok elismerése többet ér mind bármennyi pénz(ha egy fájós lábú öreg embernek nem kell pedálozni az utolsó métereken az is nagy dolog szerintem.).

Ez az élet sajnos nem minden szép és rózsaszín de addig jó amíg te ezt nem tapasztalod meg addig jó én se szeretném.

Előzmény: Törölt nick (160641)