FeketeM11 Creative Commons License 2018.05.25 -1 5 33588

Sziasztok! 

 

Helyzet jelentés Royal Island-ről. Tegnap érkeztünk a nászútunkra, ennek megfelelően az ágy kidíszítve fogadott minket, au asztalon pedig a pezsgő és gyümölcs kosár. Tegnap az időjárás katasztrófa volt, borzalmas szél, éjjel óriási eső, úgyhogy csak ma tudunk bemenni a vízbe, bár a szél így is fújt, napot nem igazán láttunk, de így is sikerült barnulni.

 

A sziget szerintem csodás, a bungi nagyon szép állapotban van, modern klímával, jó WiFi-vel és kényelmes ággyal. A személyzet nagyon kedves, tényleg az az ember érzése, hogy mindent megtesznek azért, hogy nekünk csak azzal kelljen törődni, hogy élvezzük a pihenést. 

 

A vacsora nagyon bőséges és változatos. Mindenki megtalálhatja a szája íze szerinti ételeket. Mi nagyon válogatósak vagyunk, mégis jól laktunk. Csirke, marha, rizs, tészta, tényleg változatos. 

 

Reggeli szintén zenész, itt talán jobban tele ettük magunkat mint a vacsoránál. Szokásos sonka, friss pékáru, amerikai palacsinta, és még rengeteg minden. 

 

Félpanzióval vagyunk, úgyhogy a reggelin és vacsorán kívül fizetünk mint a katonatiszt...2x :D Na de aki ide jön, ne azt nézze, hogy mi mennyibe kerül, mert ez nem az a hely...