Welbeck Creative Commons License 2018.05.23 0 2 124772

En kifejezetten orulok Emery kinevezesenek mert szerintem nem nagy szam, de a legszebb ebben ahogy ez az egesz lezajlott az agyusoknal.

 

Eloszor probaltak Enrique-t vagy Allegrit elhozni, de ok nem talaltak eleg ambiciozusnak az Arsenal vezeteset, es igazan meg se akartak fizetni oket... Erre elkezdtek targyalni Artetaval, ami ugyan rizikos valasztas lett volna, de a szurkerek koreben nagyon nepszeru mivel imadtak a spanyolt. Csakhogy Arteta garanciat kert arra, hogy beleszolhasson a klub igazolas-politikajaba. Ugy tunik ez nem tetszett a vezetesnek, es 3-4 nappal ezelott eloszedtek Emery-t - aki amugy egy szot se beszel angolul -, es mar meg is egyeztek vele.

 

A Sevillaval ugyan nyert 3 EL-t, de a bajnoksagban sose tudta oket bevinni a legjobb 4 koze, pedig ott azert konnyebb ezt kivitelezni mint Angliaban. A PSG-nel korlatlanul kolthetett (ami az agyusoknal nem lesz), ennek ellenere amiert odavittek (BL-gyozelem) nagyon messze volt, raadasul elozo szezonban meg a bajnoksagot is elbukta. Az o kinevezese azt az uzenetet sugallja, hogy az Arsenal vezetesenek tokeletesen megfelel az 5-6. hely a bajnoksagban es az EL, es az edzo nem nagyon szolhat bele az igazolasokba. Vissza fogjak meg sirni Wengert. 

Előzmény: giornalista (124768)