Amida Creative Commons License 2018.05.23 0 0 174688

TiTu  .... nyugalom és éberség.

 

A zen mozzanatot a képben? Vagy önmagadat látod a képben, ... mert ez a zen mozzanat.

Az álommal kapcsolatban már írtam, ha nem akarod elfelejteni később mikor több szükséged lehet rá ha úgy érzed nehéz döntés előtt áll ... plédául, mert az álomból megtudhatod amire képe vagy, vagyis a korlátaidat, lehetőségeidet akkor minden reggel írd le ... majd látni fogod, hogy a bejezések egyre hosszabbak lesznek pedig nem az álom hossza változik. Freud és a sarlatánok álomelemzéseit pedig kerüld el.

Amit tudni kell a részletek azért fontosak mert minen te vagy az álomban A rendező a koreográfus, a szereplő vagy szereplók - beleértve az állatokat is - és minden éllettelen tárgy. Ennek a naplónak a kezelée Jung tanításai alapján kezelhetők és garantáltan a legmélyebb ősi - örökölt - tudattalan tartalmából érkezik.

Szóval ez lesz a satguru ... mert minden te vagy

 

Rajtad kivül, barátok lehetnek és olyanok akikkel kellemes kommunikálni, de segítőid nincsenek, rajtad kivül. Amikor készen állsz a satguru megjelenik(benned). Ebből jön a közismert tanítás, amikor a tanítvány, a tanult nemes eléri azt a szintet, akkor a mester megjelenik. Önvalód lesz önmagad mestere valódi önvalód ébredezése okán akár a történelmi Buddha esetében is megtörtént.

 

namaszte

Előzmény: Tiszta tudat (174685)