rebkaaa Creative Commons License 2018.05.22 0 0 35263

Én a www.rentacarairportpodgorica.com oldalon béreltem kocsit, ott nem kérnek hitelkártyát, de lehet, hogy csak azért mert napi 7 euróért kötöttem rá full biztosítást is. Hogy kell-e vagy nem mindenki eldöntheti, de én bérletem előző évben is, annyi az útépítés és a festékre felverődő apró kavics, hogy nekünk ennyit megér. Mi csak a bérlésben gondolkodtunk, mert annyi felé szeretnénk menni és alapból sokan vagyunk nem érné meg a buszozás.Ostrog,Durmitor 2 éjszaka, majd 5 tengerpart. Nem vagyunk egy nagy fürdősek, így Ulcinjtól Tivatig, közben Kotor fölött a Lovcen nemzeti park, ezeket be szeretnénk járni.

 

Mi lenne a véleményetek? Most nézek szállást és eddig Budvában gondolkodtam,mert földrajzilag jó kiinduló pont lenne, de most elbizonytalanodtam, hogy nem-e inkább valami kis tengerparti faluban kellene néznem?

Április elején Rafailoviciben volt a szállásunk  amikor a barátnőimmel voltam pár napra,az akkor nagyon jó volt, hogy csak átugrottunk Budvába(igazából csak ott volt valami nyüzsgés akkor)de ott most megdöbbentően drágák az apartmanok junius végére.

290 euróért találtam 5 napra 2 hálószoba+nappalis apartmant 1.8 km a központtól 5 éjszakára. Juni végén ez jó ár vagy olcsóbb helyben keresve?

 

 

Előzmény: Anduszka06 (35260)