Törölt nick Creative Commons License 2018.05.22 0 1 30877

 Hétvégén úgy 1 óra alatt szétszedtem a benassi-szerzeményt, henger kopásmentes, dugó-gyűrű is úgy nézem jó, kuplungja szinte újszerű, (röpsúlyos), sőt, még a hajtásrész is jó, az olaj is szép tiszta benne. Hengerfej tömítés is újszerű.

  Múltkor úgy próbáltam a kasza részét elindítani, hogy vagy kihúztam teljesen a kart, vagy lenyomtam teljesen, de úgy csak a kerék ment, azonos sebességgel. Középállásba kell,,:) ,ott 3-at fordul a motor, és kattan, forgatná a kaszát. Jó lesz ez. Vágóasztalt is szétszedtem, kitisztítottam, ami hiba lehet, a kuplung felőli oldalon sok a kormos lerakódás, tuti szimering a bibije.

  Héten megnézzük, van -e hozzá ilyen méret, valahol. Ha nem speciális, akkor jó lesz a gép, amúgy már semmi nem kapható hozzá. Ha jó lesz, akkor eladom valamennyiért, nem tartom meg, pont a nem létező alkatrész ellátása végett. 

 Viszont, tervezek venni holnap, egy 2+1 sebességes Terrát, illetve majdnem kettőt. Alkatrész formába, minden megvan és darabokban van. Teljes felújítást terveztek, az elmaradt, örököltek egy Honda 400-ast. Minden meg lett véve anno hozzá. Fúrt henger, csehszlovák dugó, szimeringek, felújított főtengely, csapágyak, tömítések. 2 motor, 2 váltó, 2 szarv, 1 pár kopott járókerék, de keréksúlyokkal, orrsúllyal, kapa sorral. Egyedül a váltójától félek, mivel sajnos az is szét van szedve,,,azt meg alighanem hézagolni kell, sosem csináltam még váltót. Minden-minden atomjaira szedve. Ha olcsó lesz, elhozom, helyben lenne a gép.

Előzmény: jofi47 (30865)