kezdo-sub Creative Commons License 2018.05.18 0 3 13282

Nem volt időm reagálni az általad leírtakra, de most megpróbálok szánni erre egy kis időt. 

 

Annak idején amikor felfedeztem magamban, hogy izgat a fenekelés és arra vágyok, hogy valaki elfenekeljen, bennem is hasonló konfliktusok játszódtak le. Egyrészt nem értettem magam és nálam sem egyezett meg a fenekelés, kiszolgáltatottság a független, erős nő önképemmel. Már az egyetem alatt is én tartottam el magam ösztöndíjakból és munkából, az egyetem elvégzését követően nagyon jó munkahelyet kaptam és kb. másfél éven belül menedzseri pozícióba kerültem és képes voltam arra, hogy saját lakást tartsak fenn és probléma nélkül eltartsam magam. Ha valami elromlik a lakásba azt többnyire egyedül is meg tudom javítani, ha meg nagy a gond kihívok egy szerelőt. Soha nem volt szükségem egy férfira ahhoz, hogy boldoguljak, ezért csak olyankor léptem valakivel kapcsolatban amikor úgy éreztem, hogy intellektuális szinten egyenlő felek lehetünk és a másik tiszteletben tartja a függetlenségem. Szóval igen, ilyen körülmények között nehéz volt felismerni és elfogadni a vágyaim és elég hosszú idő telt el a között, hogy felismertem magamban a vágyat és elkezdtem kísérletzeni. 

 

Idővel felfogtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a fétis-el és hogy ez a fétis sokkal gyakoribb mint gondolnánk, beleástam magam a dolgok pszichológiájába, rájöttem, hogy valószínűleg ép ezt az erős/független nő képemet próbálom a bdsm-el kompenzálni és nem vagyok egyedül ezzel. És végső soron elfogadtam, hogy kielégültebb és kiegyensúlyozottabb vagyok abban az esetben ha nem fojtom el magamban az ilyen jellegű szexuális vágyakat. 

 

Viszont nálam az szóba se jöhet, hogy a hétköznapi életemben próbáljon valaki irányítani, vagy a hétköznapi élttel kapcsolatos dolog miatt megbüntetni. Mindez nálam a hálószobára korlátozódik és a szexuális életem része, vagy olyan kontextusban történik, hogy előre megbeszéljük mikor kapok ki vagy spontánul valamelyikünknek eszébe jut a büntetés (és szólok, hogy ki akarok kapni, vagy a párom szól, hogy meg akar büntetni), vagy pedig egy szerepjáték keretében történik amikor kitalálunk egy forgatókönyvet és annak keretében provokálom ki a büntetést. 

 

Lehet, hogy neked is sokat segítene ha kivennétek az életetekből azt az elemet, hogy akaratos vagy ezért meg fog büntetni, vagy az autóból írtál smst és ezért ver meg stb. és egy játék kerete ként próbálkoznátok az egésszel, pl. a főnök megbünteti az engedetlen titkárnőt stb. és nem pedig a férj bünteti meg a feleséget olyan dolgok miatt amik pillanatnyi bosszúságot okoznak neki a házasságába.

Előzmény: Mekin (13276)