Camykiss Creative Commons License 2018.05.17 0 1 33560

Szia!

 

Mi tavaly a Kuramathiban voltunk naszuton, ami egy nagy sziget, sok etteremmel es rengeteg tipusu szallaslehetoseggel. 12 ejszakara mentunk es ebbol 4 ejszaka parti jakuzzis villaban, 8 pedig vizi medences villaban voltunk. Imadtuk! Ket fajta all inclusive ellatas van naluk, a sima all inclusive ami a svedasztalt jelenti es a premium all inclusive ami az osszes szigeten levo etteremben (ugy emlekszem etterem) az  a la carte valasztekot. Nagyon-nagyon erdemes ezt valasztani. Eszmeletlen draga eteleket ettunk es mindegyik etterem kivalo volt. Megeri rakolteni a premium all inclusive ellatasra.

 

Az ott dolgozok jofejek voltak, udvariasak. A sziget maga szep, csodas novenyek, az egyik vegen pedig homokdune van, ami hosszan nyulik az oceanba.

 

 

Most par napja a Sun Aqua Vilu Reef resortbol tertunk haza. Ez a sziget tized akkora, mint a Kuramathi volt. Itt 4 napot voltunk parti medences villaban es 5 napot vizi medences villaban. Csodas volt minden, iszonyu mosolygos es jofej az osszes itt dolgozo. Itt sima all inclusive ellatasra fizettunk be, teljesen meg voltunk elegedve a svedasztallal. Volt minden, a friss tropusi gyumiket ulon imadtuk.

Egyik este ettunk a sziget egyetlen a la carte ettermeben, ami nagyon jo volt, de iszonyu draga (eloetel, homar vacsi, desszert -$450).

Nekunk igy utolag jobban bejott ez a pici sziget, mert hangulatosabbnak talaltuk hogy barhova odaerunk 5 perc alatt a feher homokban setalgatva. Egyszoval cukibb volt, mint a Kuramathi, de ugyanakkor azt is imadtuk es ott tobb a bulizas lehetoseg peldaul a nagysaga miatt.

 

Egyelore ennyi jutott most eszembe, de haerdekel meg reszlet, irj nyugodtan :)

Előzmény: Beuska 10 (33544)