merkurusz Creative Commons License 2018.05.17 -1 5 35222

Ez csak természetes, hogy segitünk egymásnak, nem vok nagy guru Montenegró témában, de azért nézelődöm itt-ott, saját tapasztalatokra támaszkodva. 

Nem rossz a link amire mutat szervezkedő csak az a gond, hogy évek óta nincs frissítve, érdemes beleolvasni, de ha kihagyuk sem sokat veszítünk hiszen persze azóta rengeteget változott a helyzet utakban árakban stb. Friss infó ha rövid is sokkal többet ér mint a link vagy évekre visszamenőleg olvasgatni a fórumon. Nem azt mondom, hogy nem kell és nem rossz a régi infó, én is szeretem olvasgatni a régi dolgokat, szinte újra átélni az ott töltött napokat. Na de azután jön a kérdés, hogy is állnak már a szerbek az autoúttal stb :-)

Lajoska belinkelt hozzászólása sem újkeletű, de még aktuális, az autóutat később írta hozzá. Ugyanez az út egy kis eltérővel Valjevo felé, időben lehet nem gyorsabb viszont rövidebb. Újvidéknél lekell menni az autópályáról be a városba, Pétervárad-Ruma, Sabac, Valjevo, Pozsega és ott kijössz Lajoska útvonalára. Valjevo Pozsega között van egy kis szerpentines rész.

Na még csak egy gondolat menet, ne meneküljenek el az emberek erről a fórumról, szabad kérdezni akkor is ha nem olvastok vissza, akinek ez nem tetszik hallgat és nem válaszol, biztosan lesz olyan is aki válaszol. Ennyi.

Előzmény: kobatron (35220)