bervas Creative Commons License 2018.05.16 0 0 222225

Ilyenkor azon gondolkodom, hogy van ez a demokrácia nevű izé. Meg vannak lobbista arcok, akik a demokráciát erre-arra hajlítják.

 

Így esett, hogy a veterán minősítésekben törvényileg az autóklub biztosítja a helyet, és kapja a minősítő díj nagyobb százalékát. Megesik, hogy a verebek szerint 1 nap minősítés a havi telephely bevétel jelentős részét kitermeli.

 

Az állam a polgárok veterános játékára nem ad pénzt.

 

Azt lehet, hogy ír az ember a képviselőjének sablonlevelet, hogy kellene foglalkozni a témával. Ha az országban sok képviselő kap ilyen levelet, lehet, összefutnak a szálak valamilyen központban, és mozdul a törvényalkotás.

 

Az is lehet, hogy egyének-szervezetek belépnek a Mavamsz nevű egyletbe, és akkora tagdíjat fizetnek (=sokat) önként, amiből önállóan megálló-megélő, hatékony lobbierejű szervezet tud működni. Akkor nem kellene minden rissz-rossz vacaknak OT rendszámmal közlekednie.

 

Az értéket meg kell fizetni, minden szinten. A veterán minősítő idejét, energiáját is. Jelenleg 4 fő kb. 1 napja a minősítés, + közlekedés a helyszínre+étkezés. 10000 Ft+áfa szerviz óradíjjal mekkora összeget adna ez ki, és hány jármű milyen költséggel termelné ki, fél óra/jármű szintidővel?

 

Így működne ez.

Előzmény: Zoli_t5H (222222)