vamossz96 Creative Commons License 2018.05.14 0 13 11947

Kollégiumi élmény

 

Kezdetnek mesélnék egy kicsit magamról gimnáziumban voltam koleszes 4 évig, amely alatt elég sok kalandom volt a kollégiumban. Rolandnak hívnak és jelenleg 22 éves vagyok macis alkat és Pest környékén élek, csupán azért voltam koleszes, mert nem volt kedvem elviselni az otthoni légkört.

Most az első élményemet szeretném elmesélni nektek, remélem tetszeni fog. Kritikákat illetve hozzászólásokat szívesen veszek.

Nos amikor a koleszbe kerültem már tudtam, hogy a pasikhoz is vonzódóm, sőt ekkora már volt pár apróbb kalandom is néhány ismerősömmel, de szex soha. Mindössze 14 éves voltam, amikor legelőször leszoptam az egyik barátomat.
A történetem az első napomon veszi kezdetét a koleszben 15 éves voltam már túl az első szexen egy nővel, de még pasival soha nem szexeltem ez előtt viszont volt pár közös verés és pár szopás is.
A kollégiumi szobámban 2 sráccal osztoztam Petivel és Kriszel, Peti nagyon vékony volt látszottak a bordái majdnem olyan magas volt, mint úgy 170 cm lehetet nagyon visszahúzódó személyiség volt. Nem sokat mesélt magáról vagy, hogy egyáltalán hova járt suliban egyszóval semmiről. Kriszel viszont teljesen más volt a helyzet vele egyből megtaláltuk a közös hangot ugyan azok a hobbik és nagy szószátyár volt, mint én. Ő átlagos enyhén macis testalkatú volt, mint én és közel egy magas velem viszont az arca az kiverte a biztosítékot gyönyörű arca volt mélykék szeme és sötét hosszú haja éppen ezért sokat elidőztem az arca bámulásával és csak reméltem, hogy soha nem veszi észre.

Este 9-ig beszélgettünk Kriszel akiről már lassan az egész életét tudtam és ő is az ennyimről. Ugyan abba az iskolába járt, mint én, mint másnap kiderült még osztálytársak is lettünk.

Krisz épp arról kezdett el beszélni, hogy milyen kellemesen csalódott bennem azt hitte, hogy majd valami bunkó szemét szobatársat kap, és teljesen ki fogja készíteni őt én is hasonlóan gondoltam a dolgot nem akartam még egy idegesítő embert magam körül elvégre azért jöttem el hazulról, mert elegem volt apám állandó beszólásaiból és hülyeségeiből. Ezt mondtam is Krisznek, aki csodálkozott az apámmal való nem túl fényes viszonyomról, de én csak annyit mondtam neki hogy csak annyi a bajom apámmal hogy „Nem fogad el olyannak amilyen vagyok.”
Valószínűleg érezhette, hogy ez elég kényes téma nálam, holott ez nem igaz, de végül megszólalt, terelve a szót.

-          Nem megyünk zuhanyozni? Elég késő van holnap pedig suli.

-          De persze habár én azt sem tudom hol a zuhanyzó!

-          Minden felsőszinti szobához jár egy közös zuhanyzó, ami t csak a két egymás mellet lévő szoba lakói használnak, mivel mellettünk senki nem lakik még ez csak a mienk, de van közös zuhanyzó is lent a nagy étkező mellet.

-          Ohh de felvilágosult valaki. – válaszoltam röhögve a diplomatikus válaszra.

-          Fent van a kollégium honlapján én is ott voltam és nem volt nehéz, mert arra az ajtóra az van írva „Fürdőszoba”. – Vágott vissza miközben a szoba oldalán lévő ajtó felé mutatott.

-          Akkor gyerünk.

Megkerestük a törülközőnket és a tusfürdőnket illetve levetkőztünk bokszerre és el is indultunk én közben jól megnéztem magamnak Krisz testét és nagyon tetszett.
A fürdőben 2 zuhanyzó volt illetve egy zárható wc hát nem egy 5 csillagos szálló, de legalább van külön zuhanyzónk és ez már jó. Beálltunk egymás mellé külön zuhanyzóba levettük a bokszereinket elhúztuk a függönyt és elkezdünk fürdeni kis idő után Krisz megszólalt.

-          Tök jó hogy van egy saját zuhanyzónk így legalább lesz, egy csendes hely ahol ki tudjuk verni.

-          Hát igen ez mondjuk jó. Ki menjek? – Meglepett, hogy ennyire perverz mondjuk én is erre gondoltam elsőre csak én nem mondtam így ki.

-          Áhh nem kell, nem akarom most kiverni, de ha akarnám, se zavarnál hisz nem látsz.

-          És ha leskelődni fogok? – válaszoltam hülyéskedve.

-          Akkor kivered te is és nekem is izgibb lesz, hogy valaki néz közben.

-          Hát nem erre a válaszra vártam. – ebből még lehet valami, ez tetszik jó is lenne.

-          Miért te soha nem verted még senkivel közösen? – válaszolta vissza és lehetet hallani a hangján a vigyort.

-          De igen. – ohh ha tudnád… gondoltam magamban.

-          Na, akkor meg?

-          Mit akkor meg?

-          Kiverjük vagy nem? – jól sejtettem ebből lesz valami.

-          Hát miért is ne?

Halottam, ahogy kilép a zuhanyzóból ekkor még azt hittem, hogy csak hülyéskedik, de elhúzta a függönyömet és megláttam azt, amire nem számítottam. Ott állt előttem teljesen meztelenül álló dákóval a kezében, ami minimum 19 centisnek tűnt. Nagyon alaposan megnéztem szinte bámultam a gyönyörül farkát nem volt sokkal nagyobb az ennyimnél, de nagyon eres volt és szép nagy makkja volt.

-          Na, mi van, ennyire tetszik? – Kérdezte röhögve.

-          Hát először azt hittem, hogy hülyéskedsz, de ettől függetlenül benne vagyok. Viszont igen nagyon szép faszod van és nem erre számítottam. – Miközben ezt mondtam én is lenyúltam az ekkora már félig merev faszomhoz és elkezdtem verni.

Nem kellet sok hogy teljesen életre kelt majd elvettem a kezem, és ahogy vártam eléggé szépen megbámulta a pélom, ezt persze nem hagytam szó nélkül.

-          Na, mi van, tetszik?

-          Igen neked is szép faszod van majdnem olyan, mint az enyém viszont nyíl egyenes.

-          Köszi. - Közben persze járt a kezünk, ahogy azt kell arra gondoltam próba szerencse és megszólaltam hátha többet ki tudok hozni a helyzetből.

-          Te verted más így sokszor?

-          Hát igen én általánosban is úgy jártam, hogy volt egy albérletem 2 sráccal közösen és nem voltak ritkák a közös verések sőt…

-          Sőt?

-          Párszor előfordult, hogy egymásnak is kivertük lehet, hogy egy kicsit buzisan hangzik, de kurva jó érzés.

-          Igen? Hát lehet, egyszer kipróbálom valakivel.

-          Ha akarod. – Ahogy ezt kimondta elkezdett a péniszem felé nyúlni, de nem fogta meg megállt egy picivel előtte és várta a válaszomat.

-          Akarom. – És ezzel megfogtam a farkát és elkezdtem verni.

Vertük így egy darabig és nagyon jó érzés volt, hogy más veri a faszomat és végre egy kemény fasz lehet, a kezemben újra nem tudom minek a hatására talán a hatalmas vágy miatt, de megszólaltam.

-          Tudod Krisz nem voltam veled őszinte csináltam már ilyet régebben is sőt…

-          Sőt mi?

-          Sőt egyszer le is szoptam az egyik haveromat részegen és az sem volt rossz. – Úr isten kimondtam.

-          Te meleg vagy?

-          Nem mondanám, hogy meleg vagyok, de az élvezet az élvezet és szívesen megtenném újra, mert élvezem.

-          Parancsolj- Mutatott rá a péniszére.

-          Ez komoly? Te meleg vagy?

-          Ez komoly és biszex vagyok nem meleg, de abból, amit elmondtál te is és van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz az utolsó, hogy mi ezt csináljuk.

-          Hát legszebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy az új szobatársam ilyen jó lesz.

-          Úgyszintén de akkor leszopsz vagy szopjalak én téged?

Már kaptam is az alkalmon és minden szó nélkül hajoltam is, de nem a faszára, hanem a szájához egy csókra. Amikor összeért a szánk hirtelen mintha villám csapott volna belém, beton keménységűre ugrott a faszom amint megéreztem a nyelvét a számban. Hosszú csókcsata vette kezdetét közben hol a hátát a popsiját simogattam.

Folytatom, ha igény van rá. Várom a visszajelzéseket.