Tocy92 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15356

Tomát biztos meg akarjuk tartani, de nem hiszem, hogy lehetséges, az idei szezonja után biztos, hogy brutál pénzeket kaphat majd máshol. Annyira meg nem hiszem, hogy vonzó ez a közeg. Gibbset még esélytelenebb szerintem megtartani, nem ebben a bajnokságban van szerintem a helye.

 

4-5-ös magyarnak szerintem csak akkor van értelme, ha Toma tényleg megy, ha marad, akkor nem sok, főleg ha az ötödik légiósunk tudna esetleg négyesbe is feljátszani. Én azt is el tudnám amúgy képzelni, hogy más szerkezet lesz, jönne egy kintről dobó playmaker 1-esnek, kettesben Lilov, hármasban Cooke, négyesben Ivosev, ötösben Spica és az ötödik légiósunk egy echte egyes playmaker, mondjuk Wisseh, csak hogy ismerőst mondjak. Meg ugye Baki, Tóth, Roli, Hock, elég is. Meg azt is el tudom képzelni, hogy az ötödik légiós egy sima 2-3-as dobógép és a kezdőkettesünk lesz egyben a csereirányító is, mint idén. Mindegy, igazából Toma maradása-menetele azt határozza meg, hogy kell-e magyar magast hozni, a légiósválasztást szerintem különösebben nem, mindenképpen kellene egy Cooke-szerű hármas, ha nincs Toma, akkor többet játszik négyesben, ha van, akkor csak vésztartalék arra a posztra. Ha nincs Toma, akkor is minden légióst mezőnyre kellene hozni szerinte, halott út ez a rendszer, csak akkor kell egy magas még, mondjuk Harazin. Bognár szerintem embertelenül drága egyszerűen azért, mert Debrecenben majdnem annyit kap, mint nálunk Roli, hülye lenne ugyanannyi, vagy még kevesebb játékpercért idejönni...

 

Csak az a baj, hogy már látom előre, hogy nem változik itt semmi, ugyanúgy félkész csapatot csinálunk spórolásból, ahogy idén, meg ahogy egyébként tavaly is - akkor volt egy jó elképzelésünk, amit aztán nem mertünk végigvinni, Ádám nem merte azt játszatni támadásban, amire az a keret alkalmas volt. 

Előzmény: N.21 (15354)