N.21 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15354

Antóniról idén mind a 4 egymás elleni meccsünk után marhára azt gondoltam, hogy na, ilyen magyar kellene nekünk is. De valószínű egy ilyen éve után az ő megszerzése már a csoda kategória lenne nekünk, mert általában mindig sérülteket tudunk szerezni vagy leírt öregeket vagy valójában sehova nem kellő, már nem is fiatalokat. De Wirthet is megnézném nálunk, az extrája ellenünk a középszakaszban nem volt semmi. 

 

Pappnak, még amellett is, hogy a "mi kutyánk kölke", én megköszönném, szerintem idén bizonyította, hogy nem "A" csoportos, Hock a helyére léphetne nyugodtan a rangsorban.

 

Akiben még láttam spirituszt itt ellenünk az a zetés Doktor Péter, de őt ne hozzuk, Filipovity kaphatna jövőre stabilan 5-6 perceket, és irányítóban meglehetnénk: légiós, Tóth, Hock és Filipovity, meg gondolom a kettes légiósnak is olyant akarunk, aki tud lefele is játszani. Legalábbis így szoktuk. És akkor még lehet Papp is itt lesz még.

 

Szerintem jövőre valószínű Ivosevet meg akarjuk tartani, még amellett is, hogy Roli és Spica szerződéssel van, Dunnt meg nem, ő már öreg, és nem tett annyit hozzá, mint anno. Ősszel rengeteg labdaeladása volt, tavasszal megsérült, azóta meg csak múltkor, a Pécs elleni rangadón láttam játszani, nem volt jó. Gondolom Gibbset is megpróbáljuk megtartani, ha lesz pénz jövőre 5 légiósra, ha nem lesz, nem.

 

 

Én egy ilyen csapatot elfogadnék:

 

Légiós1 - Gibbs - Légiós 3 - Ivosev - Spica

Tóth - Hock - Baki - Hendlein - új magyar 4/5

Filipovity - Kocsis - Bogdán - Blaskovics

 

 

Feltéve, hogy az új légiósok is átlag felettiek, és az új magyar is a bőven használható kategória lenne. 

 

 

Valamint, mivel Ádám már a szezon közben is felajánlotta a lemondását, és nagyon nem sikerült rendbe szednie a csapatot utána sem, sem eredményességileg, sem játékilag sem, nagyon nem lennék meglepve, ha most nem akarná folytatni a munkát.

 

 

Előzmény: Tocy92 (15353)