linzib Creative Commons License 2018.05.09 -2 1 125757

Pont oda úszott, ahová kellett, Galambóc várát mégse szerkeszthettem oda! :-))

Itt így néz ki a part.Éppen egy volt Mahart tankert készülnek szétvágni. 

--A harang nem nálam kong, valószínűleg "gondos" kezek már megmentették a zsilipelés viszontagságaitól. Á, nem éreztük rosszul magunkat, mikor átadáskor harang helyett széttárt kezünket mutattuk. :-((Ha rajtam múlt volna, akkor elkunyeráltam/megvettem volna, hiszen van a füredi múzeumnak egy már üres állványa (Balaton m/s) ilyen célra.

--No mégis milyen sokan tudtak az eladási szándékról, egyebekről. Ezek szerint bárki számára megvehető volt, akkor minek a nagy hiszti. Teccettek volna vételi ajánlatot tenni, vagy más módon megszerezni.

-Na ne úgy, mit annó a Balaton m/s "megmentése" kapcsán, hogy az utolsó láncszem súlyosat összeget bukjon a nagy "mentőakción"! Ráadásul a hajó roncstemetőben várja sorsa jobbra fordulását/beteljesedését.

Biztosra veszem, hogy előbb lesz a Balaton m/s-ból kanál, bili, mint az exAlmádiból küszöbsín. A tulaj elmondása szerint a TdOxi által berakott 1. kép ( kék deck, kék korlát) verziót akarja megvalósítani. Belül klíma, modernizáció.

Magyarországon pedig még épp elég ilyen hajó marad.

 ---Ja, közép-dunai vontatóból már csak egy van, de ez ne izgassa a T. nagyérdeműt, csak majd ha oda került a Szőke Tisza mellé. :-((

 

Előzmény: riversea (125725)