parsifal hendrix Creative Commons License 2018.05.09 0 0 4662

úgy érezte vanda piszkálja, vagy kötözködik vele. pedig stephen önmagába zárkózva, a költő arcképe kölyökkutya korában, vonult végig a világon. a keddi vasazás, vasazó létfejtés, nyolctól tizenkettőig. utána sport. és egy csodára bukkant. mark hunt big foot. két örök harcos. nem hype, nem kamu, nem celeb, nem foci, nem tenisz.

írek, magyarok, dubliniak, kisújszállásiak.stephen dedalus, parsifal fülig lao szindbád boris jacob hendrix. mahler, mahler, mahler. "mindez beletorkollik majd a Finnegan ébredése bábelébe, az értelmetlenség csodálatos és áthatolhatatlan emékművébe, de ez nem az író hinája lesz, hanem, mint mindig, a világé". nem hiba nem hibabahinanem . hatvan éves korunkban már nem beszélhetünk úgy, mint 2o éévesen. a negyven év alatt illik, hogy legyen valami fejlődés.

beethoven utolsó és első vonósnégyesei. a dublini emberek és a finnegan.

Mark Hunt vs Antonio Silva Heavyweight Fight of All Time HD / Highlights

https://www.youtube.com/watch?v=kmmuWwGTO5U

és az ember eliramlik a krematóriumba füstté válik és mi marad utána a rettentően sok piálás, munka, edzés, szenvedés után unokái még magyarul is elfelejtenek és ki marad mi marad minek írni azért írok, hogy én én legyek de ki vagyok én vagyok aki vagyok és nem kell wagnert hallgatni apósa 25 évig dolgozott a telken mint az állat reggeltől estig kora tavasztól késő őszig aztán halála előtt megkérték, hogy tarolja le az egészet, mert ők nem tudják se gondozni se eladni

és az ő könyvhalmai cdi porosodnakkoszolódnak és naplói végtelen taposásai roughsod