Hooshee Creative Commons License 2018.05.08 0 0 12626

Hát, ugye 30kg súlykülönbség azért nem kevés, itt felmerül az a kérdés hogy azonos matracot akartok-e, vagy inkább 2x80 centi szélest.

 

Nálunk még kicsit nagyobb is az eltérés (bár csökken, és nem a feleségem hízik :D), épp ezért javasolta Pálinkás úr az Isbir Lifesleep Coolflow matracokat, mert abban olyan a rugózat, hogy ki tudja egyenlíteni a különbségeket (egymás mellett vannak 10 és 15 centis rugók, ha jól értettem, én a tisztességesebb súlyommal összenyomom mind a kettőt, míg a feleségem valószínűleg csak a 15 centiseken alszik. Fölöttük persze még mindenféle rétegek vannak, majd valaki hozzáértőbb kifejti, ha érdekel, a lényeg, hogy nálunk 3 hete van itt, és isteni jókat alszom :) Az elején kicsit szokni kellett a memory réteget rajta (mi a deluxe változatot vettük, az annyiban más mint a sima, hogy van benne egy 5 centis memory réteg), de az pár nap alatt megvolt.

 

Szóval én személyes tapasztalat alapján ezt merem ajánlani. Amíg nem jött meg amúgy a matrac, addig kaptunk egy kölcsönmatracot a cégtől, az sem volt rossz egyikünknek sem, de ezen csak 3-4 napot töltöttünk, hosszú távú tapasztalatom nincs róla:

 

https://www.gigamatrac.hu/matracok/zsakrugos-matracok/yatas-wedding-premium-matrac

 

De amúgy meg szabaduljatok be egy nagyobb bemutatóterembe, és feküdjetek végig pár darabot, annál jobb ajánlat úgysem lesz, mint amit magad érzel :)

Előzmény: égkék (12625)