Alexander613 Creative Commons License 2018.05.01 0 0 1585

Udvozletem Mindenkinek !

 

Egy eleg nagy problemaval fordulnek a Kozosseghez. Elojaroban annyit hogy en nem elek othhon, szuleim idos emberek, ugyintzesekben nem jartasak. 

Nemregiben vasaroltak 2 db heverot. A butorbolt ahhol vettek, ugy mukodik hogy ott csak kialltott minta termekek vannak. Ha valaki venni akar valamilyen butort, a minta alapjan legyartjak. 

A vasarlaskor felmerult egy kerdes amit a szuleimhez inteztek, milyen legyen a hevero ? Jobbos vagy balos ? Ezt azert kerdeztek, mert a heveronek van egy hattalmlaja is ami a falhoz megy, meg gondolom hogy agynemu tartos is . Na most ok ugy gondoltak hogy ez arra vonatkozik hogy melyik oldala van a fal felol. 

Megjegyzem hogy ha tolem mergkerdeznek, nekem sem lenne fogalmam se hogy ez mire vonatkozik.

Termeszetesen rosszul iteltek meg a dolgot, es forditottat kaptak mint amire szukseg lett volna. Felhivtak az eladot, az volt a valasz hogy nem lehet kicserelni, csak ha ujat vesznek. Na de ez megis hogy mukodik ?? Ilyet hogy lehet mondani ? 

Az lenne a kerdesem hogy milyen jogszabaly vonatkozna erre az esetre ? Vagy csak siman forduljak a fogyasztovedelemhez ?

Valaszokat elore is nagyon szepen koszonom !