oja69 Creative Commons License 2018.04.27 -7 8 11940

Folytatom a történetet.

 

Két nappal később, azaz pénteken mind a 3 szobatársam már reggel úgy hagyta el a koleszt, hogy majdcsak vasárnap hétfőn reggel jön vissza. Mivel egyébként általában 13:45-kor ért véget az utolsó órám, és csak 17 óra körül lett volna buszom, így szombaton reggelente jártam haza. Amikor esetleg éjszakai műszakban dolgozott apám, akkor 7 óra körül találkoztunk a városközpontba és kocsival hazavitt, más különben pedig 8 óra után ment a buszom. Ezen a szombaton (mint később kiderült enyhén pechemre apám éppen reggel végzett)

 

Pénteken az utolsó óra után visszabotorkáltam a koleszbe. Mivel nagyon fájt a lábam így egy kicsit lepihentem. Aztán elkezdtem összepakolni a cuccaimat, majd úgy fél 5 körül elmentem lezuhanyozni. Nekem a folyosó egyik végén volt a szobám, a közös fürdő pedig a folyosó másik végén volt. Tisztában voltam vele, hogy az egész emeleten a 60 főből -ha nincs verseny, akkor- velem együtt 8 szokott bennmaradni szombat reggelig. Közülük 4 nincs és a nap folyamán nem is lesz a kolesz közelében sem, 3 pedig kimenőt teljes egészében kihasználva úgy este 8, péntekenként 10 óra körül jött mindig vissza, így tudtam, hogy egyedül leszek a zuhanyba. Természetesen ez -a legvégéig- így is volt. Én már éppen törölköztem, amikor belépett Zsiga. (A tanárok szobájához sem volt külön fürdő, így ugyanott zuhanyoztak, ahol mi diákok.) Ugyan látta, hogy éppen törölközök, de így szólt: Nincs kedved egy kicsit még visszajönni a zuhany alá velem?, én nem szóltam semmit. A törölközőmet visszaakasztottam a köntösöm mellé a fogasra és beálltam a másik zuhany alá (persze nem nyitottam meg), aztán a tanár úr, egyszer csak óvatosan megragadta a karom és áthúzott magához. Egyszerre óvatosan, de mégis szorosan ölelt magához. Elkezdett ahol csak ért csókolni, míg nem elért a számig. Hevesen csókolóztunk. Majd annyit mondott nekem, hogy menjek át hozzá úgy 7 körül. Én örömmel mondtam igent, mert azt éreztem, hogy folytatni akarja mindazt, amit már szerdán elkezdtünk. Minden vágyam az volt, hogy neki adhassam a szüzességem, hisz szerettem a tanár urat. Nem csak, mint diák a tanárát (bár ez így akkor sem volt túlzottan jellemző - főleg nem kamaszkorban), hanem mint férfi. Eleinte szóbeszédből, majd másodév végétől a saját szájából hallva tudtam, hogy 'hajadon', vagyis nőtlen.

 

18:57 óra - Remegő kezekkel és lábakkal, hevesen verő szívvel kopogok be a szobaajtaján.

Gyere nyugodtan! szól ki Zsiga

De én tovább kopogok, míg nem úgy 19:05 körül résnyire kinyitja az ajtót és beránt a szobába. Anyaszült meztelen volt. A farka pedig ágaskodott már rendesen.

Térdelj és szopj! hangzik el a felszólítás a fiatal férfi szájából

Nekem sem kellett sok, hisz kecsegtető volt nekem egy 20/6 még nem teljesen merev farkat a számba venni és szopni. Várni és átélni, ahogy beáll nála a teljes merevség, és érezni, hogy eresedik, majd nyelni és nyelni az isteni nedűt belőle. Szerintem úgy 10-15 perc telhetett el, amikor már éreztem, hogy a végét járhatja, így elkezdtem először lassítani, majd újra felgyorsítani. Aztán pedig többször kicsit, de összességében véve pedig jócskán kaptam abból az isteni anyagból, ami belőle érkezett.

Feküdj le! hangzik el az újabb felszólítás a szájából

Amikor teljesítettem azt, amit mondott, akkor már biztos voltam benne, hogy ekkor az egész életem meg fog változni. Annyit tudtam, hogy Zsiga mindig mindenkivel figyelmes szokott lenni. Csak bízhattam abban, hogy ez a szexre is igaz. A legnagyobb megnyugvásomra az esetében arra is igaz volt. Úgy csinált mindent, mintha tojásokon lépkedne. Mindent háromszor-négyszer meggondolt. Ez akkor nagyon zavart, mert én már nagyon túl akartam esni a "felavatásomon", de mára tudom, hogy ezzel tette velem a legjobbat. A szex még így is elég gyorsan lezajlott.

Aztán úgy 11 óra körül elment a tanárok szokásos "körútjára", hogy az általa felügyelt két emeletet leellenőrizze. Sok időbe nem telt, hisz a két emeleten voltak összesen majdnem feleannyian, mint ahányan egy emeleten szoktak lenni. Mire visszaért, én már elbóbiskoltam, de ahogy befeküdt mellém, megéreztem és az egyik kezemmel átöleltem. A másik kezemet becsúsztattam a feje alá (ahogyan egyébként ő is a sajátját az enyém alá). Az egyik lábamat bedugtam a lábai alá, a másikat a lábai közé. Príma érzés volt így álomba merülni és másnap reggel így ébredni.

 

A történetem innentől válik igazán komolyra, hisz innen már nem volt visszaút. Egymáséi lettünk. Én voltam 16, ő pedig volt (ha jól emlékszem, akkor) 35 éves. Nem mondhatom, hogy apakomplexusom lett volna, hisz az apám ekkortájt már igencsak 50 felett járt már életkorilag. Arról nem is beszélve, hogy a tanár úr nagyjából a két legidősebbik nővéremmel volt egy korosztály. 

Előzmény: oja69 (11934)