"ezen gondolkozom és jó lenne hozzá a kínai "lábak". Passzolnak végül? "
Persze, passzolnak minden gond nélkül. Annyi, hogy a kínai lábakhoz kell a test is :-) 
Külön nem nagyon találtam olyat, mint ami a Makinak is van, hogy a "plunge base" -t és a dönthatő talpat megveszed külön csomagban.
De lehet neked nagyobb szerencséd lesz a kereséssel.
Az "eredeti" Maki azért jóval finomabb cercám. Más a járása (finomabb), jobb a vezeték minősége és hossza (élmarónál, amit ugye sokat mozgatsz, nem utolsó szempont). Kidolgozottságban kb egyformák, elég jól van összerakva a klón- Makita is. És az árához képest eddig szépen teljesít ő is.
A hétvégén meg a kicsi DeWalt-tal szórakoztam, jó sok és hosszú élt kerekítettem le vele. Ha csak egyet válaszhatnék a 3 közül (Maki RT0700C vs. "Anesty" 0700 Maki-klón vs. DeWalt 26204K csomagban), nem kérdés hogy a DeWalt futna be. Hogy raktak bele 2 kis ledet ami maráskor bekapcsol, azt nem tudom eléggé megköszönni :) A plunge base talpa csoda finoman jár (mondjuk ez utóbbiből csak a klónét tudtam kipróbálni). Ugyan nincs dönthető talp a csomagban, de az pont nem érdekel annyira.
A linkjeidről:
- a 900W-os fix fordulatos (27.000 RPM, azta :-O ) Makit nem erőltetném. A fix fordulata okán, az kevésbé zavar hogy "csak" 900W.
- A Maki élmaró viszont nagyon jó, ezt Soká topiktársunknak köszönhetően kipróbálhattam. Ha csak ez a kettő van gondolatodban, akkor az utóbbi tűnik sokkal univerzálisabbnak, főleg ha a "nagy" csomagban veszed.