Garofano Creative Commons License 2018.04.24 0 15 65950

Sőt Zarándokirodájuk is van és több kiadványuk, valamint rengeteg más tájékozódási lehetőség a valóban fejlett, látványos és informatív honlapjaikon kívül. (Amelyeken azonban eddig nem találkoztam teljesítési adatokkal, mert gondolom őket sem érdekli ahogyan engem sem.) De, ha egyszer eljutnék az említett útra biztosan elbeszélgetnék a szállásadókkal, zarándok-segítőkkel (nem kell kioktatni, tudom hogy léteznek) és kíváncsiságból megkérdezném mennyien járnak rajta.

 

Beszámolót nem erre a fórumra fog írni, tehát az itteni törzsközönség kis része fog csak érzékelni belőle valamit is. Ezáltal akár úgy is tűnhet, hogy nem járnak rajtuk. Ennek az ellenkezőjére próbáltam rávilágítani.

 

De a természetjáró elnevezés csak annak jár ki, aki járja a természetet. Tök mindegy milyen célból: vallási, sprituális, nevezzük bárminek. Pont ezen gondolkodtam ma reggel, hogy a háttérben valószínűleg az áll mindenkinél, hogy ott megtalálja azt a nyugalmat és békét, amit keres. Az, hogy kinek mi a plusz hozzá, van-e egyáltalán teljesen mindegy. Az adott szövegben talán a turista megnevezés lehet szerencsésebb lett volna.

 

És igen, ezen a fórumon gyakori a kioktatás. Én úgy érzem most is.  

 

 

Előzmény: Gizi aljas Feri (65945)