Gabi039 Creative Commons License 2018.04.22 -1 0 41586

Sziasztok, az én mottóm: Nem minden a PÉNZ! Amit most fogok leírni abból meg kiderül ...:)

Elsősorban azokhoz szólok akik fontolgatják,hogy belépnek az Amway üzletbe, és kutakodnak... Anno én is így tettem.

Másodsorban örülök,hogy van itt néhány szponzor,mert talán egy pillanatra elgondolkodnak az “eszközeiken”....

Nem lesz pozitív az írásom, de remélem annál hasznosabb, legalábbis szeretném ha más nem érezné ,amit én....

Egykor én is egy társkereső oldalról lettel “kihalászva”, mivel már a 3. érzelmi kapcsolatomat rombolta szét a felsővonalból egy személy, nem hallgatok.
Ha bármilyen párkapcsolatban élsz és be akarsz lépni az Amwaybe,nagyon nézd meg ki a fels
ővonalad, mert a belső tanok szerint,”ha a szponzorod azt mondja ugorj a kútba” ,azt meg kell tenned. És meg is fogod tenni ! De lehet,hogy a párod teszi meg...

Ha a szponzorod saját anyagi érdekéből, tönkre akarja tenni a kapcsolatod ,megteszi.
Az én magánéletem 3x nullázta le a fels
ővonalam egy tagja megnevezem: Á. Ágota.(smaragd)
Az 
ő mottója,: Élvezd az utat...!
Arra ösztönzi az alsóvonalát, hogy az összes társkeres
őn(tinder, és szexpartner keresőn), toborozzanak embereket. Ha véletlenül “ 2 ember érzelmi kapcsolatra “vetemedne”, azt kegyetlenül szétveri, (az egyik felet biztos tudja manipulálni), ezt megtanulta a Network21 el,ismeri jól a személyiség típusokat és ezt felhasználja, önös érdekeire. Gusztustalan! Úgy tud csak duplikálódni a létszám, ha külön “ dolgoznak”....
Szóval, én kiléptem.Nekem fontosabb a harmonikus párkapcsolat és aztán jöhet minden más... Ha a párod fontos neked, Ágotát hagyd ki!!!

Az itt jelenlévő szponzoroknak mondom, (ha kételkednének) nézzék meg mennyi szingli van Ágota alsóvonalában! És jó lenne ha tiszteletben lenne tartva a "magánélet"!!!