Manoh Creative Commons License 2018.04.22 0 0 22974

"Elfásultunk? Tegnap meccs volt nyertünk, szinte bebiztosítottuk a második helyet, és teljes a csend.

Szó se róla, 2018-ban a leggyengébbek ellen sem vagyunk képesek 80-90 percen át jól játszani, de legalább a második félidő jó volt."

 

Inkább elkeseredtünk, legalább is én. Tragédia volt a múlt heti játék és az egész idény nagyon gyenge volt. Az edzőcsere hiba, de ahogy a nyilatkozatokat olvasom mindenki úgy látja, mármint Overmars, VDS és Ten Hag, hogy ugyan nem teljesen ezt várták, mindenki marad, a váltás nem volt hiba, aztán majd jövőre minden szép és jó lesz, meg hosszú távú tervek, meg egyéb mellébeszélés. A várható távozók listája sem ad túl sok bizakodásra okot, mert nem nagyon tudom mikor volt példa arra, hogy a távozókat időben és hasonló szintű érkezővel sikerült pótolni. Abból pedig már egy kicsit elegem van, hogy a nemzetközi kupára soha nincs kész a csapat és a bajnokságban is már ősszel összeszedjük azt a hátrányt, amit tavasszal nem sikerül behozni. És a kilátások, nyilatkozatok alapján nem látom, hogy ebből tanulnának és jövőre végre másképpen lenne valami is.

 

Hogy a meccsről is szóljak, ahogy Te is írod egy gyenge csapat ellen, kb 30.000 néző előtt hazai pályán  sikerült ismét pocsékul kezdeni, hátrányba kerülni, majd fordítani és közelebb kerülni a 2. helyhez. Ez kb arra jó, hogy biztosan megmarad Ten Hag állása és a vezetők is maradnak.

Előzmény: Gyenyi (22970)