wanbo Creative Commons License 2018.04.19 -2 0 3413

Helló! Bocsi, csak most volt időm válaszolni, eléggé el vagyok havazva mostanában mindennel. Szóval, ha délután 2kor érkeznél repülővel (pláne, hogy ahogyan kb. is írta, gyakoriak a késések, nekem pont a Kanton - Tongren repülést törölték és rakták át másnap reggelre - igaz, vihar miatt, ami tényleg elég nagy volt), akkor aznap tényleg ne nagyon tervezz semmi programot. Tianmen kb. 4 órás program (ha nem akarsz végigrohanni), viszont ha jól emlékszem kb. úgy este 6 körül már le kell jönni, szóval kicsit talán rohanás lenne. 

Ha a másik opciót választod és kb. délben már a városban lennél akkor délután kényelmesen meg tudod járni Tianment. (Bár szerintem Fenghuangban is érdemes körbenézni, 1-2 óra alatt körbe lehet sétálni!) Ez esetben beleférhetne a Grand Canyon is a harmadik napon. 

Zhangjiajieben két nap kirándulás szerintem elég, a park fő látnivalóit be lehet járni két nap alatt. A Grand Canyon kicsit félreesik a parktól, illetve Tianmentől, nekem sajnos nem maradt rá időm, de a hatalmas üvegpadlós hídon szívesen végigsétáltam volna, az ott a fő attrakció. Ha Tiananmenen kívül marad még 3 napod (igazából 2 és fél nap elég), akkor megnézheted a Grand Canyont is, csak majd számolj be róla, hogy milyen volt! :) 

Előzmény: zalan98 (3407)