not me Creative Commons License 2018.04.18 0 0 24

Szeretném megírni a TEENAGER PARTY és a DÉLUTÁNI

RANDEVÚ történetét.

 

Olyan hölgyeket és urakat keresek, akik annak idején nem csupán hallgatták a Szabad Európa Rádió műsorait, hanem fel is vették azokat: és sikerült megőrizniük viszonylag jó minőségben. És most esetleg megosztanák velem.

A keresett műsorok: Teenager Party, Délutáni Randevú.

Azok jelentkezését is várom, akik például egy füzetben vezették folyamatosan, hogy melyik Teenager Partyban illetve melyik Délutáni Randevúban mi hangzott el.

Azért lenne e segítségre szükségem, mert meg szeretném írni a Teenager Party illetve a Délutáni Randevú történetét.

Azt tudja önök közül valaki, hogy mikor volt a Délutáni Randevú és a Teenager Party első illetve utolsó adása ( év-hónap-nap)?
És volna még egy kérésem:
1992. január 16.-án Komjáthy György egy különleges éjszakai műsort készített. A Szabad Európás Cseke László volt a vendége és több órán keresztül beszélgettek a régi időkről.

Van valaki, akinek megvan ez a teljes műsor? (Az interneten ennek az éjszakai műsornak csupán egy töredékes változata található meg. Én a teljes műsort szeretném meghallgatni.

Más Szabad Európás műsorokat is keresek:

’’Kíváncsi mikrofon’’, ’’A magyar beat teenagerévei’’, ’’Slágerpatika’’.

 

Ha valaki tudna nekem küldeni az említett műsorokból kazettán vagy cd-n vagy mp3-ban, esetleg hangszalagon, az kérem vegye fel velem a kapcsolatot, a levelekcsaknekem@gmail.com E-mailcímen.

A segítséget  előre is köszönöm!