Secret 23 Creative Commons License 2018.04.16 -3 4 11933

Mivel rengetegen írtatok és írtok még a mai napig, hogy folytassam a sztorizást ezért kéréseteknek eleget téve leírom a már régebben beígért shemale élményemet. Ugyanis igen csak előkelő helyet foglalt el mindig is a bakancslistámon, hogy kipróbáljam milyen lehet a szex egy ilyen istennővel. Ezért hát elkezdtem keresgetni és minden ismeretségemet bevetve belemerültem a dologba. Sajnos azonban a hétköznapi életben nem jártam sikerrel így a lehetőségek híján a szexpartner kereső  oldalakon kezdtem el böngészni. Egyiket jártam a másik után mire nagy nehezen belefutottam a tökéletes személybe. Hosszú fekete hajú kék szemű barna bőrű és izmos de nagyon nőies fekete démon. Nem ez a nevetséges nőnek öltözött faszi hanem az echte nőnek látszó gyönyörű istennő. Hosszú perceket időztem az adatlapján és csorgattam a nyálamat a képeire.

 

Egyből merevedésem is lett a látottaktól gyönyörű nő 21/5- ös hatalmas fasszal megáldva. A képeit nézegetve el is gondolkodtam rajta, hogy melyikünk is a nő inkább mivel nekem csak 17/5 cm igaz, hogy nekem nem is annyira fontos mivel én a full passzív szerepet részesítem előnyben. :) Fel is vettem vele a kontaktot és írtam neki egy olyan puncsolós, nyalizós levelet amitől hátha elgyengül és pár órára élvezhetném a társaságát. Kb. 1 óra múlva jött is a válasza és nagyon tetszett neki amit olvasott, úgy tűnt elérte a célját a levelem tartalma. Rájöttem, hogy ő is szereti ha behódolnak neki mint ahogy egy domináns aktív férfi is imádja ezt. Szóval ő is elég nagy érdeklődést mutatott irántam ezért bátorkodtam elküldeni pár fotót magamról.

 

Hamarosan jött is a válasz és nagyon tetszett neki amit látott. Kikérdeztem a tarifákról, hogy mennyiért lehetnék a köcsöge 1-2 órára? Erre meglepő és érdekes választ kaptam. Azt írta, hogy nem nagyon szokott ilyet csinálni de eltekintene a fizetségtől mivel nagyon tetszek neki sőt még azt is felajánlotta, hogy a legjobb barátnőjével fogadna ha érdekel a dolog. Naná, hogy érdekel gondoltam magamban. Egyszerre két ilyen vadmacskával lenni az maga lehet a mennyország. :) Viszont Pamela (nevezzük így mert megbeszéltük, hogy nem reklámozom őket mert ez egy egyszeri eset, hogy ingyen fogadnak és nem szeretnék, ha ebből rendszer lenne és mindenki bepróbálkozna náluk.

 

Ez egy korrekt kérés részükről ezért ezt tiszteletben is tartom.) ragaszkodott hozzá, hogy beszéljünk előtte telefonon és ott egyeztessük a dolgokat. Én rögtön fel is hívtam és meglepődtem mikor ketten is beleköszöntek a telefonba. Ott volt a barátnője is, őt nevezzük Améliának. ( Ő hosszú szőke hajú barna szemű szintén barnára szolizott formás testtel és 19/5- ös szintén nem kicsi fasszal.) Kicsit mélyebb de nagyon nőies búgó hangjuk volt de nagyon izgalmas volt hallani őket. Mondhatni izgalomba is jöttem tőlük elég hamar. :) Megkérdeztem, hogy mikor tudnának fogadni és egy vasárnapi időpontot beszéltünk meg amikor nem dolgoznak és így csak rám fognak koncentrálni. Ez nagyon szimpatikus húzás volt tőlük. Még azért pofátlanul megkérdeztem tőlük, hogy lehetne-e gumi nélkül dugni, de nem vártam rá pozitív választ csak mondom hátha.

 

Végül is meglepő de felemás válaszokat kaptam. Pamela azt mondta, hogy ha mutatok neki HIV negatív és egyéb teszteket akkor esetleg lehet róla szó. Akkor ő is megmutatja az övét és meglátjuk. Amélia viszont azt mondta, hogy ő csak gumiban hajlandó. Hát ezt el kellett fogadnom végül is az egészség a legfontosabb. Szóval az egyik szemem sírt a másik viszont nevetett. :) Vasárnap du. 5-re beszéltük meg az időpontot aztán elköszöntünk egymástól én meg hálálkodtam nekik, hogy létre jöhet ez a dolog. Nagyon nehezen teltek el a napok, de végre vasárnap lett. Rendbe szedtem magam alapos fürdés és beöntés meg kell adni a módját mint mindig. :) Egész héten nem is ujjaztam magam már rendesen ki voltam éhezve. El is indultam hozzájuk már negyed órával hamarabb odaértem.

 

Felcsengettem hozzájuk és a kaputelefonba Pamela szólalt meg a szexi hangjával mondta, hogy hova menjek és már szaladtam is fel hozzájuk. Mire az ajtóhoz értem már rendesen kalapált a szívem és izzadt a tenyerem. Bekopogtam és szinte azonnal ajtót nyitottak nekem. Mindketten ott álltak előttem. Hát mit is mondjak... Leesett az állam. Még annál is szebbek voltak mint amit a képeken láttam. Pamela egy fekete-lila szettben volt ami harisnyakötőből, combfixből melltartóból, tangából és magassarkúból állt. Amélia ugyan ilyenben csak piros fekete kombóban na meg persze nagyon izgató parfüm felhőben. Eléggé dögösre vették a figurát azt meg kell hagyni. :) Beinvitáltak a nappaliba és hát meg kell hagyni elég fullos pecója van Pamelának mondhatni full extrás.

 

Leültünk a kanapéra beszélgetni és megkezdődött a kikérdezésem elkezdtek faggatni mindenről mennyire vagyok tapasztalt miket szeretek stb. Közben Pamela hozott nekem egy kis alkoholt, hogy oldódjak mert látta, hogy kicsit be vagyok feszülve. Pedig én csak már le akartam szopni őket. :) Szerencsére a szexről elég felszabadultan tudok beszélni akár megállás nélkül is ezért minden kérdésükre olyan válaszokat adtam amitől folyton egymásra pillantottak elég félreérthetetlenül, amit az is bizonyított, hogy kis tangájuk kezdett egyre szűkebb lenni. Amikor lezajlott a "kihallgatás" akkor Pamela a lényegre tért és megkérdezte mit szólnék egy közös zuhanyhoz. Én persze egyből rábólintottam a dologra. Felpattantunk és gyorsan közre fogtak és szépen lassan elkezdtek vetkőztetni.

 

Teljesen megtaperolták minden porcikámat főleg a popsimat markolászták előszeretettel. Tetszett is a dolog rendesen de ahogy láttam nekik is. :) Mikor az utolsó ruhadarab is lekerült rólam Pamela megragadta kezemet és odatessékelt a zuhanyzóhoz. Elég erős szorítása volt és izmos teste, elmondása szerint sokat koptatja az edzőtermi gépeket. Hát ez meg is látszódott rajta, de emellett hihetetlenül nőies maradt. Bementünk a zuhanyzóba és Pamela megnyitotta a vizet jó langyosra állítva azt és már élveztük is vízcsobogást. Nem nagyon bírtak magukkal ez már látszódott rajtuk nagyon. Meg is fogták mindkét vállam és letérdeltettek a földre. Közelebb álltak és az arcomhoz nyomták az egyre jobban duzzadó apró kis bugyijukat amiben már alig fért el a két hatalmas szép barna faszuk.

 

Mindkét kezemet használva lehúztam róluk a tangájukat és a fél merev farkuk már ugrott  is elő. Pamela nem sokat vacakolt megfogta a fejem és a számba adta a hatalmas lőcsét és már szívtam is be a nagy duzzadó makkját a mohó számba. Közben tartottam a szemkontaktust vele amitől kezdett bepörögni eléggé. A másik kezem sem volt tétlen Amélia farkát vertem közben. Nagyon élveztem ahogy ágaskodhatok a faszukért. Nagyon élveztem szopni a két hatalmas faszt mindkettőjüknek puha bársonyos bőre volt és nagyon jó illata. Átváltottam Amélia faszára és az övét is beszoptam nehogy már kimaradjon a jóból. Felváltva habzsoltam mindkettőjük szerszámát és vertem két kézzel nekik ahogy azt kell.

 

Pamela komolyabbra fordította a témát és elkapta a fejem majd a torkomra nyomta a hatalmas lőcsét és nyeltem befelé igaz kissé öklendezve amit egy nagy sóhajjal nyugtázott is. Élvezte a forró számat és torkomat. Egyre mélyebbre nyomta befelé és közben néha kihúzta és gyönyörködött benne ahogy egy kisebb-nagyobb nyálinda lóg a szám és a fasza között. Belemarkolt a hajamba és a másik kezével meg a torkomat szorongatta aztán egy csipő mozdulattal lenyomta a dorongját ismét a torkomon. Látszott, hogy Pamela a főnök kettőjük közül elég domináns típus. Megbaszta a számat rendesen élvezte ahogy fuldoklok a nagy faszától.

 

Mikor már kőkeményre szoptam és felfelé ágaskodott a kőkemény farka akkor átadott Améliának is és ő is lenyomta a faszát a torkomon. Pamela példáját követve ő is megbaszta a számat miközben felpofozott és szorongatta ő is a torkomat. Nagyon felizgatott, hogy ágaskodhatok a faszukért és majd szét robbant a kis farkam. Éreztem, hogy folyik belőle az előváladék folyamatosan és nyögdécseltem is ahogy a faszuk ki be járkál a számban és ahogy keményen leszopatnak. Két kezemmel vertem a farkukat és heréjüket sem hagytam ki mind a négy zacsit beszopkodtam azok se maradjanak ki a jóból. Pamela átadta a stafétát Améliának a szopatás terén és hirtelen mögém került. Megfogta a csípőmet és felhúzott a padlóról majd a hajamat megragadva visszanyomott Amélia farkára.

 

Ő meg mögém térdelt és belenyalt a segglukamba. Jajj de tetszett amit csinál. Ahogy a nyelvével izgatta a bejáratot és ahogy az ujjával egyre mélyebben kezdett el bennem játszani én annál jobban szoptam bő nyállal Amélia faszát. Néha hátra pillantottam tele szájjal és kérleltem a tekintetemmel Pamelát, hogy büntessen meg. Mikor már jól kinyalta a popsim felállt és elővett egy intim tusfürdőt és bekente vele Améliát és engem is. Majd visszaállt elém és a faszukra csordogáló habbal együtt újra bekaptam mindkettőjük faszát egymás után. Tisztára szoptam mindkét nagy vastag barna faszt és hallgattuk egymás kéjes nyögdécselését. Mindkettőjük lőcse a plafon felé meredezett és lüktetett a beléjük áramló vértől. Úgy szoptam őket, hogy már nyáltócsa állt alattunk, de élveztük a dolgot mindannyian.

 

Pamela hirtelen ismét mögém került és egy kis tusfürdőt csorgatott a segglukamba majd a faszára is és a habos makkját szépen beleillesztette a szűk puncimba. Hangosan felnyögtem és hátrafordultam majd könyörögve Pamelára néztem miközben Amélia vadul tömte a számat a faszával. Ettől megvadult és egyre beljebb hatolt a forró szűk puncimban és előjött a domináns énje is még jobban. Egyre jobban hatolt belém és mikor kb. félig bent volt akkor kijjebb húzta és egy hevesebb csípőmozdulattal tövig nyomta belém az óriási faszát. Ettől felsikítottam és az "A" meg a "H" betű kombinációit mondogattam egyfolytában. Ettől mindkettőjük beindult. Pamela is elkezdett alázni és mindent mondott amit egy köcsög érdemel ilyen helyzetben.

 

Belemarkolt a seggembe és elkezdte döngetni a picsámat keményen. Akkorákat lökött rajtam, hogy Amélia farka egyből a torkomra szaladt minden lökésnél. Közben Amélia szorongatta a torkomat és úgy baszta a számat mint ha ő is a segglukamat ostromolná. Pamela egyik kezével előre nyúlt és két ujjal belenyúlt a számba majd cibálta hátrafelé míg a faszával egyre könnyebben és mélyebben mozgott a pinámban. Nem sokáig bírtam tán 2-3 percig és hirtelen akkorát élveztem, hogy a lábam is beleremegett és telespricceltem a csempét. Úgy fogtak meg ketten, hogy ne hogy elessek úgy beleremegtem az élvezésbe. Nagyon tetszett nekik a dolog és nagyon úgy tűnt, hogy olaj volt a tűzre. :) Pamela kicsúszott belőlem és visszaállt elém, hogy bekapjam a lucskos faszát.

 

Isteni íze volt ahogy a kéjnedvektől áztatott farkát tisztára szophattam ismét. Pamela elzárta a csapokat és mondta, hogy irány a hálószoba. Amélia ment elől utána Pamela és ő húzott maga után a kezemnél fogva. Mind hárman álló fasszal vonultunk végig a lakáson. Beértünk a hálóba és Amélia már ugrott is az ágyra. Hátára feküdt és Pamela odanyomott a farkához és már kaptam is be neki újból a finom kőkemény duzzadó farkát. Közben Pamelát vártam kutyapózban, hogy újra megbüntesse a segglukamat. Újból mögém hajolt és jó nyálasan kinyalta ismét a picsámat. Ismét jó sikamlós volt a bejárat és most már könnyebben tolta befelé a kéjlécét a forró puncimba. Egyből tövig belém verte és a hajamba meg a seggembe kapaszkodva keményen megjáratta a lukamat. Ezt hatalmas nyögésekkel és sikításokkal kísértem és hátra-hátra pillantottam könyörgő szemekkel, hogy basszon meg keményen.

 

Ilyenkor nagyon beindult beleharapott az ajkába és úgy baszott, hogy néha kiesett Amélia fasza a számból, mert az élvezettől abba-abba hagytam a szopást. Persze ő azonnal visszadugta a számba és felpofozott, hogy ne essek ki a szerepemből. Az összes négyzetmillimétert végig szoptam Amélia faszán és tiszta nyál volt a lepedő alattunk. Pamela nem lassított a tempón csak néha kihúzta és beleköpött a segglukamba vagy éppen a makkjával megpaskolta a lukamat és már dugta is vissza egészen mélyre. Egyre jobban csattogott a heréje a picsámon és szépen lassan a segglukam is kitágult már annyira, hogy a beszoruló levegőtől cuppogni kezdett. Ez nagyon tetszett nekik és Pamela ki is használta, hogy teljesen ellazultam. Kihúzta belőlem a faszát és egy nagy lökéssel újra tövig benyomta és ezt ismételgette egy ideig és élvezte ahogy a puncim ezt nagy hangokkal kíséri.

 

Majd összezárta a lábaim föllépett mögém az ágyra és nagy tempóban elkezdett pumpálni ismét. Amélia faszát már rongyosra szoptam közben és szívtam ki belőle a patakokban ömlő kéjnedveket. Az én cerkámból is ömlött egyfolytában megállás nélkül. Nem is bírtam már sokáig. Pamela úgy dolgozott a picsámban, hogy éreztem megint spriccelni fogok, de Amélia keresztül húzta a számításokat. Egyszer csak megszólalt, hogy most már ő is kiakarja próbálni a pinámat. Pamela rögtön ki is csúszott belőlem és már ugrott is Amélia helyére. A kéjnedvek és a nyála már habosra verődtek a faszán és újból tövig bekaptam neki, hogy tisztára szopjam a duzzadó óriási faszát.

 

Amélia sem tökölt sokáig teljesen megfeledkezett a gumiról is és azonnal tövig verte a lőcsét a popsimban. Felnyögtem és hátranéztem amitől ő is beindult és belekapaszkodott a csípőmbe majd jó alaposan megbaszta a lukamat. Pamela közben folyamatosan alázott és felpofozott néha meg szorongatta a torkomat na meg persze lenyelette velem a hatalmas dorongját. Ismét nem bírtam tovább tartani magamat és összerándult a segglukam meg az egész testem és hatalmasat spicceltem szinte beterítettem az egész ágyat. Amélia nagyon óvatosan kicsit várt és kihúzta finoman belőlem a kőkemény kéjlécét. Nagyon figyelmes volt tudta nagyon ,hogy ilyenkor érzékennyé válik a passzív fél alsó fertálya és óvatosan csúszott ki belőlem.

 

Nagyon profi volt aztán nem sokára rájöttem, hogy miért is érti ennyire a dolgát. Én félredőltem kicsit pihenni, kellett egy kis idő még magamhoz térek. Pamela felpattant az ágyról és Améliát mellém lökte és mindketten egyformán pucsítottunk kutyapózban. Hirtelen nem értettem mi történik, de aztán Pamela mögé került és neki is kinyalta popsiját jó alaposan majd keményen beverte Amélia segglukába is a nagy faszát. Akkor már értettem, hogy Amélia mitől ilyen profi hiszen ő is szokott pucsítani Pamelának időnként. Izgató volt látni kívülről, hogy Pamela, hogy bassza meg Améliát engem is ugyanígy ostromolt. Ettől a látványtól azonnal bekeményedett a cerkám és bevetődtem Amélia alá 69-be és bekaptam az előnedvektől tocsogó faszát.

 

Amélia is kapcsolt és két ujjával már a segglukamat ujjazta. Pamela közben kihúzogatta időközönként Amélia segglukából a faszát és lenyomta a torkomra, hogy a szám sem maradjon dugatlanul. Amélia már jelezte Pamelának, hogy el fog élvezni ezért gyorsan kihúzta belőle és pózt váltottunk. Pamela a hátára feküdt én meg beleültem az ágaskodó nagy barna faszába és lovagolni kezdtem rajta. Amélia már ugrott is föl mellém és belógatta az ő nagy farkát is a számba. Keményen ugráltam Pamela lőcsén mint ha csak egy vad bikát kellene megülnöm, úgy mozgatta az egész testét alattam. Aztán átvette az irányítást kicsit megemeltem a popsim és hatalmas tempóba csattogott tövig bennem.

 

A puncim csak úgy cuppogott tőle és folytak a kéjnedvek belőlem a lukamból és a farkamból egyaránt. Amélia makkját már ráncosra szoptam közben. Nem bírtam ezt a seggbe baszást se túl sokáig. Hirtelen rátenyereltem Pamela izmos hasára kicsúszott a számból Amélia nagy farka is és nagyot nyögve teleélveztem Pamela hatalmas melleit. Tetszett neki a dolog de aztán vissza akarta adni ezt a jól irányzott lövéssorozatot. Ismét félredőltem kicsit összeszedni magam, de addig is Pamela nem pihent és leszopatta Améliát is. Közben egymás hatalmas csöcseit is masszírozták és szopkodták egymás mellbimbóját. Mikor látták rajtam, hogy újból keményen álla farkam a látványuktól akkor Pamela a hátamra fektetett és elhúzott az ágy széléig, hogy a fejem lelógjon az ágyról.

 

Amélia a nyakamba feltolta a lábaimat és benyomta a picsámba a nagy falloszát. Ismét meg volt töltve az egyre nagyobbra táguló segglukam. Pamela meg ledugta a hatalmas faszát a torkomon és nézte ahogy eltűnik a nagy vastag szerszáma. Közben minden mozdulata során a  torkomon végigkísérte a kezével, hogy éppen hol tart a nyelőcsövemben. Améliának is tetszhetett a látvány mert megrotyogtatta a segglukamat rendesen. Járt kelt bennem a fasz mindkét dugható luk megvolt tömve rajtam mint a hálaadási pulyka. :) Néha kihúzta Pamela a torkomból és Améliát is leszopatta én ilyenkor alulról Pamela heréjét szopogattam és nyaltam neki fényesre. Aztán Pamela volt ismét aki pózt váltott és mondta Améliának, hogy üljön a fotelba.

 

Én meg ültem az ölébe szembe vele. Már csücsültem is bele a nagy faszba a másik fasz meg szemből már jött is a számba. Amélia meg nyalogatta Pamela heréit. Így ment ez egy rövid ideig mikor hirtelen Pamela mögém került és már nyomta volna a másik fasz mellé a sajátját is. De persze ez nem sikerült neki. Mondtam is nekik, hogy sorry csajok de ez a seggluk nem erre van kitalálva. Pamela "kicsit" dühös lett ettől és lerántott Amélia farkáról és neki nyomott a konyhapultnak majd beverte tövig a sikamlós faszát a picsámba. Hátul összekulcsolta a kezeimet egy kézzel azt fogta a másikkal meg a hajamat cibálta én meg sikítottam mint egy nő. Ez lehetett a bünti az előbbiért, de nagyon élveztem. Nem is értettem, hogy egy ennyire nőies valaki, hogy tud így bevadulni.

 

Amélia sem akart kimaradni a jóból és már ült is föl a konyhapultra, hogy leszopathasson újra. Így is lett. Miközben Pamela döngette a pinámat addig nyeltem befelé a másik nagy barna faszt. Aztán felrakta az egyik lábamat az asztalra és úgy tömte a puncimat tovább. Aztán cseréltek és Amélia tolta befelé a segglukamba a dorongját. Így adtak át egymásnak faszról faszra hol az egyiket szoptam hol a másik seggbe baszott éppen. Aztán Pamela úgy döntött, hogy ágaskodjunk mindketten a faszáért ezért úgy is tettünk. Hiába nem volt más választásunk neki van a legnagyobb fasza és ő a domináns hármunk közül. De nem mint ha nem élveztük volna, hogy felváltva szophatjuk a nagy barna faszát Améliával kettesben.

 

Közre fogtuk a szánkkal két oldalról és úgy járatta a forró ajkaink között a nagy lőcsét. Aztán hol az egyikünk szopta a duzzadó vörös makkját hol a másikunk. Aztán ismét Pamela váltott pozitúrát és leült a fotelba de már húzott is magával. Én háttal neki beleültem a faszába és előrehajoltam, hogy elérjem a földön fekvő Amélia faszát is a számmal. Pamela belemarkolt két kézzel a picsámba és le föl tutujgatta a farkán a popsimat közben gyönyörködött benne ahogy kitágul és újra összeszűkül mikor kihúzza belőlem. Olyan jó volt ez a póz, hogy minden egyes döféssel a "G" pontomat bombázta amitől mindig megrándult a cerkám. Nyögdécseltem sikítottam és élveztem ahogy bassza a picsámat ez az istennő. Na meg ahogy a másik megbassza a számat közben.

 

Meg is lett a hatása ennek és ismét kis idő múlva telefröcsköltem Amélia melleit is egy szép adaggal. Nem is bírtam tartani magam Pamela faszával a puncimban pihentem az ölében egy rövidet majd óvatosan leszálltam róla. Nekem már kezdett végem lenni, de ők még úgy tűnt, hogy bírják a strapát. Hiába ebből élnek nagyon profik és élvezik amit csinálnak. :) Hát még én, hogy élveztem amit velem csináltak. De azért látták rajtam, hogy fáradok, úgyhogy Pamela ismét elrendelte a következő pózt. Lelökött a földre és összeszorította a lábaimat, hogy egymáshoz érjenek. Majd hirtelen nem ő jött hanem Amélia rabolt rá a tátongó lukamra és belém döfte a lüktető barna farkát és ismét kislányt csináltak belőlem.

 

Pamela meg támadott szemből azt hittem a számba adja megint de nem ez történt hanem átsétált a fejem fölött és mikor a popsim a két lába között volt akkor ő is benyomta a faszát a picsámba azonnal ahogy éppen Amélia kihúzta belőlem.  Érdekes volt a póz és ahogy leszúrt Pamela és kicsit kijjebb húzta már pattant is ki a farka a segglukamból és a bennem lévő kéjnedveket csak úgy fröcskölte széjjel miközben még nagyokat cuppogott is a puncim. Így felváltva rotyogtatták a picsámat egyre jobban ki volt tágulva a bejárat és nagyokat "fingott" a lukam ahogy a nagy faszukkal szétbasztak. Úgy kitágítottak mint ha egy ló csorda baszta volna meg a picsámat. Próbáltam én rászorítani a nagy faszukra, hogy őket is "kivégezzem" de úgy siklottak mindketten a pinámban ahogy az a nagykönyvbe meg van írva.

 

Én csak pucsítottam nekik a fejem a földön és teljesen kiszolgáltatva vártam, mikor érnek fel a csúcsra ők is. Majd pár perc után először Amélia állt le a seggbe baszásommal aztán Pamela is. Én nagy nehezen felálltam úgy el voltam már lazulva, hogy kissé szétcsúsztam mint aki részeg. De ahogy felkeltem már Pamela fogta is meg a torkomat és nyomott le a földre. Megint körém álltak és mindketten nyomták a faszukat a szám elé. Egyből rá is markoltam mindkét nagy brére és habzsolni kezdtem őket felváltva. Szívtam, nyaltam, szoptam, vertem mindkét nagy faszt. Letorkoztam őket újból és újból na meg bő nyállal szoptam őket ahogy a mohó szám és nyelvem csak bírta.

 

Lassan átvették az irányítást és elkezdték gyorsan verni saját maguknak én meg nagyra nyitott szájjal és kinyújtott nyelvel vártam mint ahogy azt egy jó köcsögnek illik. :) Először Amélia durrant el a számban nagy adagokat pumpálva a nyelvemre és  töltötte meg csurig a számat a forró édes híg gecijével amit megforgattam a számban és játszottam vele amit Pamela már nem bírt tovább és célzott ő is a nagy faszával. Gyorsan lenyeltem Amélia finom gecijét majd ahogy leért a gyomromba már spriccelt is Pamela a nagy ágyúcsőből. Hatalmas adag forró hófehér mézédes ragadós jó sűrű sperma bugyogott ki a hatalmasra duzzadó vérvörös makkján és ömlött a számba a nagyobbnál nagyobb adag.

 

Mint ha egy kifogyhatatlan forrásból jönne. Minden ér megfeszülve a nagy faszukon és makkjuk hatalmasra duzzadva lüktetett, közben a szám megtelt teljesen Pamela finom gecijével is. Ismét megmutattam nekik ahogy megforgatom a számban és megízlelgetem majd hatalmasakat kortyolva lenyelem. Meg is mutattam nekik, hogy mindent eltüntettem egy csepp sem ment kárba. Pamela megfogta a torkomat a szemembe nézett és azt mondta kéjesen mosolyogva ügyes voltál. :) Még a számba nyomták mindketten a lankadó faszukat és kiszopatták az összes cseppet a nagy faszukból. Én ki is facsartam belőlük az egészet. :) Ők lehuppantak az ágyra elfáradtak ők is. Én meg követtem a példájukat.

 

Ott pihegtünk egy ideig aztán Pamela, mondta, hogy egy zuhanyzásra a vendége vagyok mert látja hogy rendesen leizzadtam. Így is lett elmentem letusolni és közben merengtem mélyen a friss élményen. Na meg lecsekkoltam  a segglukamat, hogy milyen állapotban van, de rendesen ki lett tágítva ahogy néztem. :) Végeztem a tusolással, felöltöztem majd megköszöntem nekik az élményt és végtelenül hálás voltam ahogy ők is. Kikísértek a folyosóra majd Amélia nyomott egy puszit az arcomra Pamela meg belemarkolt a seggembe még búcsúzásképp. :D Aztán fájó szívvel távoztam és csak az utcán vettem észre miközben a telefonomat megnéztem, hogy már fél 8 is elmúlt. Elég sokáig basztak a csajok, de hát jó társaságban könnyen repül az idő. :)