Mylord3 Creative Commons License 2018.04.15 0 2 175833

"Sziasztok!

Új vagyok ebben a topikban és valójában nem is vagyok idevaló, hiszen nagyon ritkán/egyáltalán nem fogyasztok kávét. A családom többi tagját próbálom támogatni a megfelelő választásban. Régebben azt olvastam, hogy a minőségi kávé készítése a szemes kávé megfelelő darálón való ledarálásával kezdődik. Ezzel kapcsolatban kérdezném Mylord3 olvtársat: A Graef CM800 és CM702 között van e lényeges különbség? Számomra ami látható különbség , az őrlési minőség finombeállítása(az egyiknél 20 a másiknál 40 fokozat van). Ezen kívül milyen különbségek vannak még a két típus között? Laikus meglátásom szerint a fokozat nélküli és a fokozatos őrlési minőségbeállítás közül nekem a (nagyon sok) fokozatos a szimpatikusabb." 

 

 

 

Lajos, a fenti itteni kezdésedhez képest, nem gyors egy kicsit ez a lenti tempó?? :-)

Előzmény: hurvinyeklajos (175760)