JuditR Creative Commons License 2018.04.13 0 0 65

Hogy a Te kutyádat ne érje bántalmazás!
Tegnap Lovász Anita  kutyakiképző??!! ( XVII.kerület Kutyaközpont Kutyaiskola Összekötő utca vezetőjének Végh Tamásnak az ajánlásával) első alkalommal járt háznál 5 hónapos kutyám "kiképzése" okán.A bújós, életvidám kutyámat elvitte sétálni és amikor visszahozta már látható volt, hogy a kutya menekül tőle. Tegnap óta a kutyám előlem is hátrál, a fejét-nyakszirtjét nem engedi simogatni. Az eddigi félelemmentes, vidám hangulatú sétaútvonalat (amerre Lovász Anita vitte a kutyámat, már az gyanús volt, hogy egyedül akarta elvinni, és egyedül is vitte el) pánikszerű félelemmel kerüli. Felfelé néz, behúzott farokkal, teljes erőből húz haza, és csak a kertkapun belépve érzi magát biztonságba.Ha igazán szereted a kutyádat, NEM BÍZOD Lovász Anitára!!!!!
A kutyámat ma (másnap) megnézettem egy másik kiképzővel, számára is egyértelmű volt a kutya bántalmazása!!!! (esetlegesen elektromos nyakörv használata!!!) Hangsúlyozom, hogy 5 hónapos kutyáról van szó.
A "kiképzés" 8.000 Ft-ba került, 8.000 Ft-ot fizettem neki, amiért elvitte (egyedül) sétálni  és tapasztalatom, megítélésem szerint bántalmazta a kutyámat!