rebkaaa Creative Commons License 2018.04.11 0 0 35104

Kedves Fórumtársak,

Én még csak április elején voltam pár napra Montenegroban, amikor is minden nap esett és emiatt nem volt igazi tavaszi napfürdő. Ez azonban nem szegte kedvem, 1 év után a családi nyaralást is ide szervezzem. Illetve Albánia és Montenegro között vacilálok A 14500ft-os repülőjegy Montenegro felé hajlít(6-an vagyunk, nem mindegy)Tirana most junius vége felé 37.000/fő.

A lányok már mindannyian nagyok, így nem feltétlenül tengerparti homokozós nyaralást keresünk, hanem vegyesen, 3 nap Durmitor NP-ra gondoltam és 5 nap tengerparti rész.

Junius második fele mennyire zsúfolt szerintetek ? A Durmitor NP gondolom nem , de a tengerparti részen mikortól kezdődik igazán a szezon?

A sok útépítés miatt az autózás már áprilisban is necces volt tavaly, hát még a parkolás(Rafalioviciben volt akkor a szállásunk a barátnőimmel)

Halkan szeretném kérdezni, aki jobban ismeri a helyi viszonyokat(szervezkedő) a montenegroi rendőrök mennyire szoktak megállítgatni?

Hatónknak autó mindenképpen kell, de csak egy normál 5 személyes kocsit szoktunk mindenfelé bérelni, mert a 7 személyeseknek dupla-tripla ára van, itt is.

A Durmitor NP-ban lenne valakinek 2-3 napra jól bevált túrázási javaslata, amit végigjárt és nagyon szép volt? Szállást  Zabljakban kell nézni? A Tara kanyon szép szakaszait szeretnénk bejárni, olyan 4-6 óra túra naponta.

Előre is köszönöm.