E9Matyi Creative Commons License 2018.04.10 0 0 14647

Kedves veterán munkagép tulajdonos!

 

Amennyiben japán gyártmányú traktor, illetve munkagép büszke tulajdonost tisztelhetünk személyedben (YANMAR, MITSUBISHI, KUMIAI, ISEKI, NODA, KUBOTA, SHIMAURA, HINOMOTO...) és az egyéb japán jármű gyártók klasszikus járműveivel is szimpatizálsz, engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljak egy eseményt, ahol jó eséllyel mindegyik képviselteti majd magát. Megcsodálhatjuk egymás gyöngyszemét, meglepően konstatálhatjuk a többi gyártó műszaki megoldását, különleges kényelmi extráját, hogy egy kicsit nosztalgiázhassunk és időutazhassunk közösen, a hazai megmaradt japán járművek segítségével.
Hasonszőrű "megszállottakkal" egy családias hangulatban és csodás környezetben eltöltött nap, ahol a különleges "veterán" gépek mellett van helye a gyermekeknek, feleségeknek és barátoknak is egyaránt. 

 

Időpont: Május 19, Szombat

Gyülekező: 8:45 és 9:30 közt a Törökbálinti Auchan áruház totemoszlopa alatt, ahonnan együtt konvojozunk át a találkozó helyszínére. (Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark)

 

Amennyiben jelen közösség értékes találkozóinak, eseményeinek időpontjával nem ütközik, sok szeretettel várjuk minden kedves "veterán" - Japtimer, illetve klasszikus - JapClassic járművet és tulajdonosát!

 

Bővebb infó és jelentkezés: http://japtimers.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=347&p=5643#p5643