Biga Cubensis Creative Commons License 2018.04.04 0 0 7325

Nekem semmiféle egyenleget/pénzt nem néztek belépéskor. Ki kellett tölteni egy szokásos beutazási papírt, hogy meddig és hol tartózkodsz, ennyi. Kilépéskor semmit sem kérdeztek. Annyi bosszantó dolog volt, hogy a hotelba becsekkoláskor a minibár letétre kértek 100EUR-t, de ezt visszaadják kicsekkoláskor, ha nem fogyasztasz belőle. (EUR-ban természetesen)

A forgalom bizony elég nagy, sok a dugó a fővárosban/környékén. Nekem a transzfer benne volt a csomagárban, nem is tudom, lehetett-e volna anélkül, de taxit biztos találtok.

Internettel, telefonnal VIGYÁZAT!!!

Seychelles a 6. roaming zónában van legalábbis a Vodánál, tehát brutális percdíjak vannak (valami 990Ft/perc), szóval saját mobilnetet azonnal kikapcsolni. Vodánál világjegyet sem lehetett váltani. Marad a szálloda WiFi-je, ami ha nem is szélsebes, de viszonylag stabil. Ha sokat akartok netezni, akkor lehet a reptéren SIM kártyát venni és ottani tarifával telefonálni, netezni.

Google Maps-nál viszont ajánlom a következőt: szálloda WiFi-jén vagy akár itthon a térképeket offline-ba letölteni és szépen tudjátok ott is használni net/adatforgalom nélkül is.

Előzmény: F laca (7324)