swordofborsody Creative Commons License 2018.03.31 -1 2 7601

Uérich von-nak!

Csak a jegyzőkönyv kedvéért - Hol és mikor ócsároltam a magyar vívók millenniumi teljestményét?

Aki visszaolvassa az  írásaid a "hőzöngő atyafiakról" meg a " Mindig nagy élvezettel olvasom..." meg a "nem túl fényes eredmény",az láthatja hogy milyen elismerő vagy velük szemben.

De te mint Ulrich von-gondolom majd megcáfolod Ulrich-ot! :)  Tuti menni fog!:)

2,"Se Vukics, se Filótás nem írt olyat a cikkében, hogy bénák lettek volna a vívóink akkoriban.Te sugalltad végig nem én....,

"Magyar lenni nemcsak érzelmileg túlfűtött állapotban lehet." Hazafinak lenni sem tilos.

3,"Az is magyar, aki csupán szépen, csendesen teszi a dolgát, amihez éppen ért; építgeti, ápolja a magyar kultúrát, és nem hagyja, hogy megvezessék bármilyen témában: ősmagyar történelemtől kezdve a magyar vívókultúráig bezárólag."

S ha már voltál szíves szóba hozni a VÍVÓKULTÚRÁT, nekem az a valóban magyar, aki nem kárörvend egy MAGYAR vereségen , aki nem gúnyos kontextusba helyezi a MAGYAR gémeskutat és a cifraszűrt,s aki nem a MAGYAR sportolók szívatták magukat szavakat használja.

Nesze neked VÍVÓKULTÚRA...,

Előzmény: Ulrich_von_Lichtenstein (7598)