elemző999 Creative Commons License 2018.03.23 0 0 10486

Egy kis szövegértés azért nem ártana.

 

Ebben az esetben alapvetően a tematika elméleti része lesz egy hetes tanfolyamon oktatva.

Ez még nem az OKJ szint (A) hanem szabadpiaci tanfolyam. ez nem állásvállalásra jogosít 8de erre fog épülni  az OKJ-s is (kiegészítő tanfolyam lesz)..

A saját részre leszállított helyszinen összerakható (mindenféle szépséges papíral ellátott részegységek) összeszereléséhez elfogadható, bónus elméleti képzésről van szó.

 

A kiszállító szakember segít annak aki kéri (ez kb annyit jelent hogy becipelik a darabokat ami nem két deka, és szépen összerakják.

 

Megjegyzés: ha hazaviszed a TESC* ban vásárolt csoda lemez kályhát, akkor nem hívod ki a katasztrófa védelmet hogy rádugd a füstcsövet igaz?

 

Semmi szükség rám ehez a művelethez, lehetnék kiképzett űrhajós is. Az eszközök nem gyári részét is minősített szakemberek gyártják le.

 

Megjegyzés: a tömegkályhához sem te gyártod le a téglát valószínüleg hanem a téglagyár igaz?

 

De ebben az esetben még annyit sem kell csinálni mint az USA-ban látott moduláris kályha összeszerelésénél, mert ott hőálló habarcsal azért ragsztották a darabokat össze.

 

Ez a típus csak egy felhasználása azoknak az elveknek amit tényleg feltaláltam. Ez nem a templom kifűtésére alkalmas terekhez való hanem házakhoz.

 

Ez a hozzáállás amit mindig előadtok kifacsart logikán alapszik. Te csak akkor hinnéd el Szentgyörgyi Albertnek hogy létrehozta a C vitamint ha épít hozzá egy gyógyszergyárat is és sajátkezével kutyulja a naftát?

 

Pont arról van szó, hogy hiába akarsz te 4 tonnás tömegkályhát csinálni, félnap alatt nem leszel vele kész, sok léesz a munkabér hányad és lapátolni lehet a anyagokat, meg vágod a samottot stb. - fogadjunk. Ebben az esetben viszont semi akadálya.

A megfejtést majd később.

 

De jogos az igényed, kell látnivaló is, a budai házamban megcsinálom a tetőtéri kialakított lakásban az első ilyen típust is, méregetünk is rajta stb és lesz róla film stb. A tűztér eleve minősített, pld Yotul kandalló betét akár.

 

Akik oktatnak azok értenek is hozzá, ebben megnyugodhatsz. De tömegkályháról is beszélhet egy órát valaki akinek van tömegkályha építéséről szakmai végzettsége. Természetesebn sok pénzért :) 

 

Ha valamit nem hiszel el, az normális emberi reakció, a fél történelem erről szól, az sem hitte el senki hogy létezik az amerikai földrész, de mégis.

A föld is gömbölyű csak nem hitték el több ezer évig. Na puff. 

 

Jó hír, hogy  a fűthető szállás (teljes ellátással) kapacitás bővíthetően már rendelkezésre áll, akárt 100-150 embert is lehet képezni hetente (akiké lesz a kályha). Egy hatalmas kollégium szabad kapacitását sikerült megszererezni, és egy luxus házat is (25 főre) akinek az tetszik (olcsón).

 

Egyébként a neked nem tetsző tesztkályha még kétszer át lett építve 8nem hibás volt) új elvek szerint. Azzal fűtöttem most télen is, de az "farm káéyha méretű, méterfa belefér mondjuk 15 cm átmérővel 10 db is akár. Minden harmnadik nap kell fűteni. De azzal melózni kellett és ezt spóroltam meg az új ötletekkel. De aki rakosgatni akarja a téglákat napokig hát sok sikert hozzá.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: bárány b (10484)