Törölt nick Creative Commons License 2018.03.22 0 0 976

Nem nekem bizonyíték, hanem önmagában. Nekem annyi a lehetőségem, hogy megvizsgálom - és elfogadom, vagy sem. De az én elfogadásom nem változtat azon, hogy bizonyíték-e vagy sem. A bizonyíték státuszt az előtt kapta, hogy én foglalkoztam volna vele. - és ha esetleg  senki sem fogadja el bizonyítéknak - hát majd akkor is bizonyíték marad?

 

 

Ha esetleg elvárásom lenne, hogy Hitler nácisága bizonyítandó legyen, akkor mi fog történni (részedről)? Bebizonyítod - kétséget kizáró módon, vagy találgatsz? Tudod, vagy nem tudod?

 

 

Nem kedvelem önmagam ismétlését, ám mégsem tudok jobbat mondani, mint azt, hogy létezhet bizonyíték neked/nekem. Nekik/nekünk is létezhet. Én azt fogadom el (csak azt) bizonyítéknak, ami engem meggyőzött.

 

Nem tagadom Hitler náciságát és nem erősítem azt meg. Én - nem tudom, hogy Hitler náci volt-e. Akkor sem tudom, ha rajtam kívül mindenki tagadja,- vagy megerősíti azt.

Ha ez a dolog elég érdekes lenne, hát valaki/valakik bizonyára bebizonyítaná/bebizonyítanák - kétséget kizáró módon.  :)

 

Előzmény: -verkli- (975)